Paleo Low Carb Chicken Nuggets Oppskrift (Glutenfri) - 5 Ingredienser!

5-ingrediens Paleo Low Carb Chicken Nuggets (Glutenfri)

Vi tok en ferie til Frankrike og Sveits i september. Jeg har snakket om det før, men fordi vi ennå ikke delte at jeg var gravid på den tiden, sluttet beskrivelsen av det definitivt noen detaljer. Som det faktum at morgenkvaliteten min gjorde restauranten opplevelser … um, interessant. I stedet for å prøve ut så mange lokale matvarer som jeg kunne, som jeg vanligvis gjør når vi reiser, søkte jeg desperat hver meny for kyllingnuggets. Dessverre, paleo eller low carb kylling nuggets var ute av spørsmålet for å spise ute. På det tidspunktet var det ingen betydning, fordi vanlige var en av de få matvarene jeg kunne håndtere.

Siste Low Carb Oppskrift Videoer

Da jeg opprinnelig planla vår tur, hadde jeg planlagt alle disse restaurantene. Jeg liker å undersøke menyer og lese anmeldelser på forhånd når vi reiser. Vanligvis virker det fantastisk. Det betyr ingen stress å prøve å finne et sted når vi er slitne etter aktiviteter, og ingen skuffelser med matkvaliteten, utvalget eller tjenesten. Dessuten er det en av de beste måtene å sikre at vi får prøve ekte matvarer fra regionen vi besøker.

Unødvendig å si, mange av restaurantene jeg hadde plukket ut hadde ikke de mest "første trimester vennlige" alternativene. Jeg kunne ikke takle foie gras, fonduen, eksotiske salater og så mange andre matvarer som jeg normalt ville vært begeistret over å prøve.

I stedet pustet jeg et mildt sukk hver gang jeg fant ut at restauranten skjedde å ha kyllingsnugg på menyen. Kylling nuggets, av alle ting! Ikke at det er noe galt med kyllingsnugg. (Hjemme, jeg elsker spesielt å lage karbohydrater med lav karbohydrater!) Men de er ikke akkurat spennende mat å prøve når du reiser halvveis over hele verden.

Som man kunne forvente, var kyllingnuggene et vanlig element på barnas menyer. Jeg skjønte jeg ville bare fortsette å få dem – problemet løst, ikke sant? Det jeg ikke hadde forventet var hvor vanskelig det ville være å bestille dem!

En opplevelse i Grindelwald, fjellbyen i Alpene der vi bodde, viste seg å være spesielt latterlig. Etter å finne ut at restauranten jeg hadde booket hadde ingenting jeg kunne spise, vi avgjort for et sted naboen til hotellet vårt. I det minste hadde det en fantastisk utsikt over fjellene som vi satt utenfor! Kylling nuggets på barnas meny ville måtte gjøre, eller så jeg trodde. I stedet gikk samtalen med servitøren noe slikt:

Me: Jeg har kyllingnuggene.
Servitør: De er på barnas meny.
Meg: Jeg vet. Det er greit, det er det jeg skal ha.
Servitør: Nei, barnas meny er bare for barn. Velg noe annet.
Meg: Jeg vil ikke ha noe annet. Jeg vil bare ha kyllingnuggene, vær så snill.
Servitør: Du bør se på menyen igjen. Du finner noe annet.

Dette fortsatte i noen få minutter. Jeg måtte endelig forklare at jeg var 7 uker gravid, og alt annet ville få meg til å bli syk. Han motvillig enige om å mumle noe under pusten hans. Da regningen kom, hadde de belastet meg 25 dollar for den barnstørreste delen av fire kyllingnuggets. På det tidspunktet ønsket jeg bare å komme seg ut av det. I hvert fall var jeg fortsatt i et anstendig humør fra vår Lake Bachalpsee tur tidligere den dagen.

Da jeg kom hjem, var kyllingnuggene fortsatt en av de få måtene jeg kunne få proteinet på. På dette tidspunktet var jeg definitivt lei av at alle behandlede versjoner spiste ute, og i stedet valgte å lage min egen. Low carb kylling nuggets oppskriften jeg deler i dag var resultatet.

Jeg stekte mine paleo kyllingnuggler i en panne på komfyren, noe som gjør breading mer sprø sammenlignet med baking. Det tar bare et par minutter på hver side, så prosessen går veldig fort. Pass på at du bruker mye olje, ellers kan de holde seg fast og breading kan falle av.

Du kan også bake dem i ovnen hvis du foretrekker det. Hvis du går den ruten, kan du utelate oljen, og det bør ta ca 6-8 minutter per side ved 450 grader F. Du må kanskje justere avhengig av størrelsen på nuggets.

Jeg trengte disse glutenfrie kyllingnuggene å være rask og enkel. Når jeg opprettet dem, fortsatte matlagingen å være vanskelig på grunn av morgenkvaliteten. Av denne grunn holdt jeg denne oppskriften super enkel med bare fem ingredienser, pluss salt og pepper. Jeg oppdaget at mayo fungerer bra som et bindemiddel for breading da jeg utviklet min bacon crusted kylling oppskrift, så brukte en lignende prosess her, med litt eddik lagt til. Jeg har et nytt triks for å få lav karbohydrering til å holde fast i denne kyllingparmesanoppskriften.

Selv om du ikke går gjennom det jeg gjorde, visste jeg at dere ville sette pris på enkelheten av en fem-ingrediensrecept. De har alltid vært en av mine favorittarter! De kan være en livredder på en travel uke.

Heldigvis, på 29 uker gravid denne uken, føler jeg meg bedre de fleste dager. På samme måte som jeg forutslo, er disse low carb kylling nuggets fortsatt en av mine favoritt enkle kylling oppskrifter.

Paleo Low Carb Chicken Nuggets Oppskrift:
Pek den for å lagre for senere!

Klikk på knappen ovenfor for å åpne pinnen, og klikk deretter "Lagre" for å lagre den på et bord. Du kan også følge meg her!

RECIPE CARD

5 fra 4 stemmerLegg en anmeldelse eller et spørsmål Skriv ut RecipePin Share

5-ingrediens Paleo Low Carb Chicken Nuggets (Glutenfri)

Denne paleo, low carb kylling nuggets oppskriften er lett å forberede med bare 5 ingredienser. Du kan få dem til stekt eller baket! Kurs Hovedkurs Cuisine Amerikansk Søkeord Kylling, meieriprodukter, glutenfri, keto, lavkarbid, nugget, paleo, sukkerfri, hele30 Kalorier 196 kcalPrep Tid 15 minutterKok Tid 10 minutterTotal Tid 25 minutterAuthor Maya Krampf fra WholesomeYum.comServings 8 porsjoner (4 nuggets hver)

ingredienser

Klikk på den understrekte teksten nedenfor for å kjøpe ingredienser!
Sørg for at Safari lesermodus er AV for å vise ingredienser.

 • 2 middels kyllingebryst
 • 1/4 kopp majones
 • 1 ts Hvit eddik (eller noen eddik av valg – jeg anbefaler eple cider eddik for paleo)
 • 1 kopp mandelmel
 • 1/2 ts Havsalt (pluss mer for saltlake i trinn 1)
 • 1/4 ts. Svart pepper
 • 2 ss Olivenolje (eller valgfri olje)

Enhetskonvertering for ingredienser:US Customary – Metrisk

Bruksanvisning

Mer TIPS om denne oppskriften i innlegget ovenfor!
Se nedenfor for oppskriftsvideo (hvis noen) og ernæringsinformasjon.

prep

 1. Fyll en stor bolle med vann og noen spiseskjeer av sjøsalt. Legg kylling i saltvannet og la det saltle i minst 10 minutter, opp til en time. Tørk og klapp tørr. Klipp kyllingen i nugget sized stykker.

 2. I en liten bolle, visp majones og eddik sammen.
 3. I en annen bolle blander du mandelmel med litt havsalt og sort pepper. (Jeg brukte 1/2 ts (2 g) havsalt og 1/4 (1 g) tsk sort pepper, men du kan justere etter ønske.) Ta gjerne med andre krydder du liker der inne.

 4. Coat hvert stykke kylling i et tynt lag av mayonnaise-blandingen, og trykk deretter inn i mandelmelblandingen.

Frying instruksjoner

 1. Varm oljen i en skillet over middels høy varme. (Bruk en rikelig mengde olje – minst 2 ss (30 ml) per batch.) Kyll kyllingnuggene i ett lag i batcher, ca 2-3 minutter per batch, på begge sider, til gylden.

Baking instruksjoner

 1. Forvarm ovnen til 450 grader F (232 grader C). Linj et bakeplate med pergamentpapir og ordne kyllingnugg i et enkelt lag. Bake i 6-8 minutter, til bunnen er gylden. Vend forsiktig og bake deretter i ytterligere 6-8 minutter, til den er kokt gjennom.

LAV CARB & KETO VEKLIG MÅLPLAN

LAV CARB & KETO VEKLIG MÅLPLAN

FRA HELE HJEM

Spare tid. Spis deilig mat. Gå ned i vekt. Prøv det uten risiko.

Få din gratis prøve

Oppskrift Notater

Serveringsstørrelse:4 low carb kylling nuggets

Video viser hvordan man lager lav karbo kylling nuggets:

Klikk eller trykk på bildet nedenfor for å spille av videoen. Det er den enkleste måten å lære å lage Low Carb Chicken Nuggets!

NÆRING INFORMASJON PER SERVING

Hvor kommer næringsinformasjon fra? Ernæring fakta er gitt som en høflighet, hentet fra USDA Food Database. Du kan finne individuelle ingredienser carb teller vi bruker i Low Carb & Keto Food List. Carb-tall utelukker sukkeralkoholer. Netto karbontall utelukker både fiber og sukkeralkoholer, fordi disse ikke påvirker blodsukkeret hos de fleste. Vi prøver å være nøyaktige med denne informasjonen, men vær så snill å lage dine egne beregninger.

Ernæring FaktaAmount per porsjon. Servering størrelse i oppskrift notater ovenfor. Calories 196Fat 17gProtein 9gTotal Carbs 3gNet Carbs 1gFiber 2gSugar 1g

Ønsker du mer lave karbon og keto ressurser?

Hvis du vil vite mer om hvordan du starter et lite karbo diett, eller lurer på å erstatte søtningsmidler, sjekk disse veiledningene:

Low Carb & Keto Diet Plan
Starter Guide Sweetener Conversion Calculator

All tekst og bilder © Copyright Maya Krampf for Sunn Yum.

Aksjer oppfordres og høyt verdsatt! Ta gjerne del i denne oppskriften ved å dele en lenke, ikke et skjermbilde.

Kopier / lim inn full oppskriftstekst til nettsteder eller sosiale medier er forbudt. Du kan dele et utdrag og / eller enkeltfoto, forutsatt at full og klar kreditt er gitt til Sunn Yum med en link tilbake.

Trenger du lave karbohydrater?

SE ALLE MINE KJØKKEN SKAL MÅ HAVE

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: