Avokado, Egg og engelsk Muffin Sandwich

Avokado, Egg og engelsk Muffin Sandwich

Sommerdager er lange, men flyktige, er de ikke? Jeg ble fortapt i et overraskelses freelance-prosjekt i denne uken og la for mange dager glide av siden mitt siste innlegg. Jeg er redd for at jeg ikke har fått noen innsikt i mine travle dager, men jeg kan gå på et øyeblikk om tilfeldige livs ting hvis du har et minutt å drepe. Det er jo fredag.

La oss se, jeg så på noen YouTube-videoer om hvordan å parkere parallell for noen dager siden. Nå kan jeg finne meg inn i et sted på mitt første forsøk. Seier! Jeg splurged på fancy mascara som jeg hørte om på Joy Baker's podcast med Tracy Shutterbean, som er min go-to kilde for "helt viktige, ubetydelige ting." Joy og Tracy snudde meg også på The Skimm, som nå er mine favorittnyheter kilde. I andre fengslende personlige nyheter har jeg utviklet akutt voksenoppstart av rotøtter. Jeg hatet rotølle til et par måneder siden og nå kan jeg ikke få nok av det. Til slutt har jeg fortsatt ikke lært å like rennende uller, faktisk kunne jeg tolerere dem når min ex kokte dem bare, men jeg har ikke vært i stand til å mage en løpende eggeplomme i måneder. Så her er vi, med en kryptert eggfyllet muffins for en. Puh.

De krypterte eggmuffinsene du ser her er enda et slag av Deb-geni. Jeg så matlagingsmetoden på A Cup of Jo i fjor, og på en eller annen måte kom de ikke til å prøve dem til denne uken. Deb serverer kryptert egg muffinsmørbrød til hennes søte sønn, men jeg ville ikke nøle med å tjene dem til rennende eggeplomme-averse personer eller voksne generelt. De er positivt scrumptious.

Denne egglagingsteknikken er så rask, egget ditt vil være klart da muffinen din kommer ut av brødristeren. Du kan hakke opp dine sandwicher høyt med veggies som jeg gjorde her, eller forenkle med færre fyllinger. Jeg tror definitivt at ost skal være involvert, så vel som varm saus og avokado. Bøsser og cheddar ville også være gode eggfyllinger. Feta, spinat og ristet rød pepper ville være et fint alternativ combo. Du kan virkelig ikke gå galt med geitost eller kremost noe, hvis du spør meg.

Den beste veggie egg sandwich du noensinne har, seriøst. Disse egg smørbrød er flott til frokost, lunsj eller middag. Du er velkommen til å endre på toppings eller bare hoppe over noen.

ingredienser

 • En hel hvete engelsk muffins, skåret i halvparten
 • 1 egg
 • ½ teskje melk eller vann
 • sjøsalt
 • koke oljespray, eller 1 til 2 ts smør / olje
 • flere små skiver Monterey Jack OST (eller annen ost, skiver / knust / smuldret)
 • varm saus (som Cholula)
 • ½ avokado, mashed
 • skiver rødløk
 • liten håndfull arugula eller spirer
 • skivet tomat eller ristet rød pepper
 • tynt skiver agurk

Bruksanvisning

 1. Skiv skiveskåret muffin. Varm en 9 til 10-tommers non-stick skillet eller godt krydret støpejern skillet over medium. Scramble egget med melk / vann og en klype salt.
 2. Når skilleten er varm, spray den med rikelig med matlagingsspray (eller smør smør i pannen eller børst den med olje). Hell i det eggerøre og umiddelbart virvle egget i bunnen av pannen for å lage et jevnt lag, som du ville for en crepe. Plasser osten din midt i eggblandingen som vist. Legg til noen dashes varm saus. Når egget er satt nok til å kaste seg over på seg med en spatel (dette kan ta 30 sekunder til 1 minutt), brett hver side over midten til du har en søt liten egg- og ostekuvert. La det lage mat i ytterligere 30 sekunder, og overfør det til en plate.
 3. Topp hver toasthalvdel med avokado. Legg det kokte egget på den ene siden. Topp med agurk, tomat, arugula, rødløk og topp med ditt andre stykke toast. Nyt.

Merknader

Oppskrift tilpasset Debs oppskrift på The Best Egg Sandwich du noensinne har, via en kopp Jo.
Gjør det tomaterfritt: Gå for den ristede, røde pepperen for å legge til din sandwhich i stedet for de skivede tomatene.
Gjør det meierifritt: Gå ut på osten, og bruk vann til å blande med eggene dine i stedet for melk.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: