Best Low Carb Truffles - Topp 10

Best Low Carb Truffles – Topp 10

Sjokolade trøfler er en perfekt bite størrelse godbit. Du kan nyte disse himmelske bittene på lavt carb diett. Sjekk ut disse 10 beste lavkarbid trøfler.

Mange mennesker gjør flyttingen til et sunnere lavt carb diett i januar. Mange prøver å miste de ekstra pundene som er oppnådd gjennom ferien. Noen holder fast med det og gjør en livsstilsendring. Jeg innrømmer at jeg pleide å være på berg-og dalbane tur for å miste og få tilbake vekt. Jeg har vært i stand til å opprettholde vekten min ganske jevn de siste fem årene, etter å ha byttet til lavkarbohydrater for godt.

Dessverre skjedde jeg litt for mye i mat de siste månedene, og jeg har fått omtrent fem pund. Å være syk over de siste par ukene har hjulpet meg med å kutte på mat, så jeg begynner i hvert fall helt på året. Imidlertid liker jeg fortsatt å ha en liten godbit en gang i mellom. Så legger jeg sammen en liste med 10 av de beste lavtobotrøffelene som kan gjøres for å tilfredsstille behovet for en søt bite.

Disse små godteri-behandler er ganske nok til gave og gir en fantastisk Valentinsdag gave til den spesielle noen i livet ditt. Min mann følger ikke med lavt karbohydrat, så jeg behandler ham vanligvis til hans favoritt Lindt LINDOR Melk sjokolade trøfler. Han vet at jeg ikke spiser vanlig godteri mer, så han gir meg vanligvis ikke-gaver. Inntil en god lavkarbid trøffel candy kommer sammen, vil jeg fortsette å lage min egen.

 

Beste Low Carb Truffles

Mascarpone hvite sjokolade trøfler på Low Carb Yum

Raspberry Cheesecake Trøfler på Sugar Free Mom

Red Velvet Cake Truffles på All Day Jeg drømmer om mat

Chocolate Mint Trøfler på Ditch Carbs

Mørk Chocolate Truffles på Low Carb Yum

Nutella trøfler på hele dagen drømmer jeg om mat

Almond Roca Mocha Truffles på Maria Mind Body Health

Gresskar Truffles på Low Carb Yum

Almond Fudge Truffles på Low Carb Yum

white chocolate keto truffles at maria mind body health

>

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: