Blueberry Frost Yoghurt Oppskrift

Blåbær Frossen Yoghurt

Jeg er en ide person. Du vet hva jeg mener? Jeg blir veldig spent på nye konsepter og nye måter å kombinere ting med. Det er min natur. Etter at jeg opprettet denne bloggen, begynte jeg å få større og bedre ideer om mat. Gjennom kameralinsen så jeg ingredienser som ble brutt ned i farger og teksturer. Så syntes smaken mer abstrakt, og jeg lærte at jeg kunne kombinere dem som maling på kunstnerens palett. Hver ny-til-meg-matlagingsteknikk er en åpenbaring, alle nye kjøkkenapparater et nytt verktøy.

Jeg sier at jeg vant jackpotten da dette lille sideprosjektet mitt ble til en fullverdig matblogg, fordi matblogging passer meg så bra. Jeg elsker at jobben min lar meg jobbe hjemmefra og bruke mer tid på denne bloggen. De fleste dager, det er bare meg, hunden min og mine ideer, og jeg er glad. Jeg får lettere å smake på ideene mine – noen ganger er de gode og noen ganger er de dårlige – men de er alltid tilfredsstillende. Det handler om læringsprosessen.

Jeg bestemte meg for å skrive om dette emnet i dag fordi jeg bare klaget til min venn at det å skrive disse innleggene er den vanskeligste delen. Du ser, når jeg blir begeistret for et oppskriftsbegrep, er det på rase. Jeg dagdrømmer om det, jeg undersøker det, jeg lager min matliste, og så går jeg hjem og gjør det. Kanskje det er ikke bra, og det dør der. Kanskje det har potensial og utvikler seg til noe annet, men bedre. Kanskje jeg blir heldig, og det er bare rett på første forsøk. Jeg gjør det igjen mens du justerer notatene mine og fotograferer prosessen, og deretter redigerer jeg bildene. All denne gangen er jeg i sonen. Jeg kunne ikke fortelle deg hvor mye tid jeg tilbringer å stå på en stol og lente seg over bordet med kameraet mitt som en gal person, fordi jeg mister på minuttene mens jeg gjør det.

Så kommer skrivingen. Helt ærlig, noen ganger har jeg ikke noe å skrive om, fordi jeg har hengt ut med hunden min og mine ideer for lenge. Noen ganger vil jeg tutte ut om et emne som dating i Midtvesten, men jeg censurerer meg selv fordi foreldrene mine og potensielle kjærester kan lese det (ugh). Mesteparten av tiden er jeg så klar til å dele mitt nyeste konsept at jeg bare vil trykke på "publiser" -knappen. Det var slik jeg følte meg tidligere om dette, før jeg hugget en kopp kaffe og gikk på en tangent om ideer. Ideer, mann!

Kanskje du tilbereder helt av andre grunner. Jeg tror de fleste koker av nødvendighet, eller av helsehensyn. Noen finner stor tilfredshet i matlaging for kjære. Noen liker meg, liker det kreative aspektet av det. Jeg lager mat fordi jeg har ideer om mat, og jeg elsker å dele ideene mine når jeg har funnet ut hvordan jeg skal utføre dem. Så om du stopper for denne bloggen for inspirasjon, en oppskrift på kveldens middag, eller bare for å unnslippe fra arbeidsdagen, er jeg bare glad for at du er her.

Jeg burde nok snakke litt om denne deilige blåbærfrosne yoghurten. Hver bit begynner med smak av honning, etterfulgt av en bracing kombinasjon av tart sitron og tangy yoghurt, og til slutt smaken av søte sommer blåbær. Det er som, whoa.

I motsetning til mange hjemmelagde iskremkonsoller, kan denne skuttes rett ut av fryseren. Det er den magiske kombinasjonen av full fett godhet (dvs. yoghurt) med honning (som aldri fryser fast) i en ismaskin. Hvis du har en ismaskin, er dette fro-yo helt verdt innsatsen for å gjøre. Jeg håper du vil gi det et skudd snart.

Denne tangy, honey-søtet sitronblåbær frossen yoghurt er en herlig sommerferie. Bruk fett yoghurt for den beste tekstur, og kjøp økologisk bær og sitron hvis du kan.

ingredienser

 • 1 pint (2 ½ kopper) blåbær, fersk eller frossen
 • ⅔ kopp honning
 • 1 liten sitron, for å være zested og juiced
 • ¼ ts salt
 • 2 kopper fett yoghurt, kjølt

Bruksanvisning

 1. Plukk gjennom blåbærene dine og kast bort eventuelle dårlige bær, stengler eller rusk. I en middels gryte, kombiner blåbærene, honning, ½ ts sitronzest, 2 ss sitronjuice og salt. Bland blandingen til en simmer over middels varme. Reduser varmen til en mild simre, kok deretter, rør om og om, i 15 minutter.
 2. Valgfritt trinn: For en jevn konsistens, spenne blandingen gjennom en fin maskeringsboks i en bolle. Bland blåbærene med baksiden av en stor skje for å trekke så mye væske som mulig, og kast deretter de blåbærblåbærene.
 3. Kjøl blåbærblandingen til den er helt og fullstendig kjølt. Du kan øke hastigheten på denne prosessen ved å plassere den i fryseren, rør hvert 10. minutt eller så, i ca 45 minutter.
 4. Bland sammen din kjølte blåbærblanding og kjølt yoghurt, og frys deretter blandingen i ismaskinen din i henhold til produsentens anvisninger. Server umiddelbart for en myk serveringstekstur, eller overfør den frosne yoghurten til en frysebeskyttende beholder og frøs i flere timer for en skumbar konsistens.

Merknader

 • Oppskrifter konsultert ved å lage denne oppskriften: min honning-søtet chai kokos-iskrem, Simply Recipes 'blåbær frossen yoghurt og Green Kitchen Stories rabarber og jordbær ripple froyo. Du vil kanskje også like min stekte bær og honning yoghurt popsicles.
 • Gir 1 kvarts frossen yoghurt.
 • Tips: Hvis glassbeholderen din er laget av glass eller metall, kyll det i fryseren før du overfører den ferdige isen til beholderen. På den måten smelter isen ikke når den kommer i kontakt med glasset / metallet.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: