Char Siu Kinesisk BBQ Pork Oppskrift i Ovn

Char Siu Kinesisk BBQ Pork Oppskrift i Ovn

En sunnere lavkarbon keto-vennlig char siu kinesisk BBQ svinekjøtt oppskrift det er laget uten tilsatt sukker. Det er et mye bedre alternativ til høy carb-uttak og er perfekt for å legge til stekt blomkålris.

Min familie liker å spise ute regelmessig på en lokal kinesisk restaurant. Jeg holder alltid måltidene mine vanlige med varm te, sashimi, suppe og salat. Noen ganger bestiller jeg en lav karbo-omrøringsgryte.

Men min mann liker virkelig stekt svinekjøttfisk. Og han elsker den søte klissete sausen på kjøttet som jeg finner altfor søtt. Men jeg pleide å virkelig nyte det som en forrett tilbake i mine høy carb dager.

Jeg bestemte meg å prøve å lage en lav carb karbon siu kinesisk BBQ svinekjøtt oppskrift med keto vennlige ingredienser. Så, jeg deler metoden som jeg brukte.

Først av, laget jeg en asiatisk stil grill marinade. I stedet for å bruke soyasaus, gjorde jeg det med kokosnøtt aminos i stedet.

Mye soyasaus legger til hvete, så jeg unngår det. Men det er lett å kjøpe tamari som er en glutenfri versjon av soyasaus. Jeg leste etiketten på soyasausen på restauranten, og den viser ingen hveteprodukter.

Selv om maten er deilig på den kinesiske restauranten, er det ikke den eneste grunnen til at vi går dit mye. Min eldste datter jobber som vertinne der, og det er en av de få restaurantene i området der min yngste datter er i stand til å bli underholdt.

For å søte grill marinade, brukte jeg en kombinasjon av stevia pulver og Lakanto Golden Sweetener. Jeg har også lagt i litt solsikkefrøsmør for smak og fett.

Den svinesteg jeg hadde var en mørbrad og omtrent tre pund. Jeg burde nok ha kuttet den i mindre biter, slik at mer av marinade kunne bli absorbert i kjøttet.

Og jeg ville ha likt å ha flere kanter til char siu kinesisk BBQ svinekjøtt med browned grill saus. Jeg tenker også at et fattig stykke kjøtt kan være enda mer deilig.

Dette var imidlertid en arv svinesteg fra en Butcher Box forsendelse. Så det var en høy kvalitet brikke til å begynne med og viste seg veldig øm.

Min siste Butcher Box forsendelse inneholdt en 3 pund pakke med svinekjøtt ribber. Jeg skal prøve denne grillen marinade med ribbeina kjøtt neste gang. Men jeg vil prøve å lage den i tregkokeren og bryte den med ovnen på slutten.

En av krydderene til marinade er kinesisk fem krydderpulver. Hvis du ikke har noe av dette, er det lett å lage krydderblandingen med denne fem krydderoppskriften.

Jeg lagde en batch av min blomkålrisksuppskrift å tjene med denne karamell kinesisk BBQ svinekjøtt. Selv om pre-shredded blomkål er lettere, liker jeg bare å kutte et hode av økologisk blomkål og lag den i fem minutter i mikrobølgeovn.

For å forandre ting, brukte jeg noen av svinekjøttet med det meste av blomkålrisen for å lage lavkarbisk svinekjøttfryst ris. Det er veldig enkelt å lage stekt blomkål ris.

Når jeg steker kokt blomkål ris, koker jeg vanligvis det i olje, og legger deretter i kjøtt og grønnsaker med kokosnøtter. Jeg pleide å bruke sojasaus, men jeg prøver å unngå soya.

Rørret egg er også lagt til stekt blomkål ris. Det kan stekes opp separat, eller risen kan skyves til siden og egget omrøres stekt i samme panne og deretter blandes inn.

Jeg liker ikke å lage mat på samme måte hele tiden, så jeg pleier å lage min lave karbonfrit ris hver gang. Og noen ganger vil jeg legge til makulert brokkoli til blomkålen.

Jeg setter sammen en samling oppskrifter med blomkålrisiko. Det er mye mer som kan gjøres enn keto-stekt ris!

Jeg har alltid likt å spise den tradisjonelle ta ut kinesisk mat. Så det er flott å ha denne lave karbon karbon siu kinesisk BBQ svinekjøtt oppskrift i min samling.

For flere oppskrifter, ta en titt på lav carb kinesisk oppskrift oppskrift som jeg satt sammen på Community Table. Det er utrolig hvor lett det er å konvertere høy karbon oppskrifter for å passe denne livsstilen.

Asiatiske retter har alltid vært noen av mine favoritter. Så, jeg lager jevnlig ting som kylling og reker røre yngel så vel min enkle Thai hermetisk kylling salat oppskrift.

Har du glipp av amerikanske kinesiske takeoutretter? Jeg pleide å elske appetittvekkere som egg ruller og krabbe rangoons. En dag kan jeg prøve å etterligne dem med en lavkarbdeig.

Men for nå vil jeg slå seg ned med den populære eggrullen i en bolle og min enkle rørefrokost. Jeg tenker på krabbe rangoons kan fungere med en Fathead stil deig. Men det vil ta litt eksperimentering.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: