Chocolate Chip Cake Peanut Flour Oppskrift

Chocolate Chip Cake Peanut Flour Oppskrift

Denne enkle lavkarbon chokolade chip kake tar lite tid å forberede seg. Det er en peanøtt mel oppskrift som kan være kledd med frosting eller sjokolade ganache.

Selv om peanøt mel er en av min favoritt lavkarbo erstatning for mel, har det vært en stund siden jeg bakt med den. For kaker foretrekker jeg å bruke peanøtemel til andre nøttemel fordi det er så lett og pulverisert.

Carbquik er en annen favoritt, men den inneholder hvete, slik at de på en glutenfri lav carb diett ikke kan bruke den.

Jeg ville ha en enkel kake som kunne bli bakt på sporet av øyeblikket. For å holde kalorier og karbohydrater lave, valgte jeg ikke å frost det.

Imidlertid kan du legge til en frosting til denne chokoladechipkake peanøttemel oppskriften. Eller kaken kan bli toppet med en sjokoladeganache for de som ønsker ekstra søthet.

De sukkerfrie sjokoladeflisene jeg har brukt er laget av ChocoPerfection, men jeg har nettopp funnet ut at de har utgått fra dette produktet. Jeg hadde 1/3 kopp igjen i min siste pose som var akkurat nok til å lage denne kaken.

Derfor må jeg begynne å lage min egen hjemmelagde Chocolate Chip-bakepresse som mange lave karber allerede gjør.

Den andre butikken merkevarer sukker fri sjetonger inneholder enten kunstige ingredienser eller gi meg fordøyelsessykdom. Low carb sjokolade barer kunne bli kuttet opp i biter, men de stolpene kan være litt dyrt. Jeg pleier bare å kjøpe dem til spesielle godbiter.

Et alternativ til å lage dine egne sukkerfrie chips eller ved å bruke kommersielt tilgjengelige lavkarbon sjokolade ville være å bruke en veldig mørk sjokoladebar som ikke inneholder mye sukker. Det vil holde karbohydrater lavere enn ved bruk av vanlige semi-søte sjokoladeflis.

Jeg brukte en vanlig 9-tommers glass paj pan for denne chokolade chip kake peanøtt mel oppskrift. Men en 9-tommers kakepanne kan også brukes. Du kan bruke muffins bokser også for chocolate chip muffins.

Enhver måte du bake den, er denne subtly søte kaken perfekt for snacking. Og du trenger ikke å bekymre deg for å gå av spor i lavt carb diett.

Så, hvis du har en pose med peanøtemel som ligger rundt, gi denne lavkarbonkake et forsøk. Det er nesten skyldfritt!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: