Chocolate Chip Cookie Bites - Mynutritionalpal.com

Chocolate Chip Cookie Bites

Hei alle sammen! Du kan nå følge meg på Instagram (følg lenken her). Jeg er litt bak, men jeg vil gjerne ha deg til å følge!

Datteren min satte inn en spesiell forespørsel i dag for små sjokoladekakekaker og små cupcakes (jeg endelig fant en liten cupcake tinn (mindre enn en mini) på en lokal kjøkkenforsyningsbutikk, så det er en hyppig forespørsel på huset vårt). Siden jeg elsker alle ting, bestemte jeg meg for hvorfor ikke, spesielt hvis det betyr at jeg får spise sjokoladekakekaker.

Jeg må fortelle deg, dette er definitivt en av mine nye favoritt måter å nyte chocolate chip cookies. De er bare så pop-stand og utrolig vanskelig å motstå! Du tenker, ok, jeg spiser som 10 (det høres ut som mye, men husk at det er bittestørrelse), men det er ikke noe som skjer. Jeg satte 10 foran meg, men så fortsatte jeg med å nå mer og fort tapt telle. Så ja, dette er ganske farlig. For ikke å nevne de smaker som den perfekte sjokoladekakekaken. De er myke, søte og fuktige, og de har en sjenerøs mengde sjokolade (som alltid er et must rett?). Jeg pleide alltid å være med i de store bakerikets størrelse chocolate chocolate cookies, men nå har jeg endelig møtt min kamp.

Denne oppskriften gjør tonn, men husk at de er små, slik at du fortsatt bare vil kunne doble den. Spesielt hvis du gjør disse til å ta til en fest. Du kan aldri ha for mange mini chocolate chip cookies!

Jeg anbefaler å ha noen hjelpe deg med å rulle disse bare for å få ting til å gå raskere siden det er så mange (en person kan scoop, den andre personen kan rulle) Hvis du har barn rundt, lover jeg deg at de vil elske å hjelpe. Mine barn kunne ikke få nok av disse. Høydepunktet av deres dag sikkert! Min også :).

Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Chocolate Chip Cookie Bites

5 fra 8 stemmer

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: Om lag 12 dusin

Prep Tid: 25 minutterKok Tid: 6 minutter

ingredienser

 • 1 1/3 kopper allsidig mel
 • 1 ts maisstivelse
 • 1/4 + 1/8 ts ketchup
 • 1/4 ts salt
 • 1/2 kopp usaltet smør
 • 1/2 kopp pakket lysebrunt sukker
 • 1/4 kopp granulert sukker
 • 1 stort egg
 • 1 1/2 ts vanilje ekstrakt
 • 2/3 kopp mini semi-søt sjokoladeflis, pluss mer for topping hvis ønskelig

Bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 grader. I en mikseskål visp sammen mel, majsstivelse, natron og salt i 20 sekunder, sett til side.
 2. Plasser smør i en mikrobølgeovnskål, varm i mikrobølgeovn på høy kraft til smør smelter halvveis. Fjern og visp til helt smeltet. Hell smør i skålen til en elektrisk stativblander. Tilsett brunt sukker og granulert sukker, passformblander med padlefeste og blandingsblanding på middels hastighet til godt kombinert. Bland i egg og vanilje ekstrakt. Med mikseren sett på lav hastighet, sakte tilsett i tørre ingredienser og bland til kombinert. Rør i sjokoladeflis.
 3. Sprøyt deigen ut en litt hakke 1/2 tsk om gangen og slipp på platene (vokspapir, uansett). Form hver til en ball, og trykk om 3 – 4 mer sjokoladeflis i toppen (helt valgfritt, for det meste for utseende … og mer sjokolade). Juster på to Silpat- eller pergamentpapirforede bakervarer, med 1 tommers mellomrom. Bake i forvarmet ovn ca 5 – 6 minutter (de skal fortsatt fylle myk og litt underbakt, de vil fortsette å lage mat litt når de er fjernet fra ovnen så forsiktig at de ikke overbake). Fjern fra ovnen og kjøl på bakplaten i flere minutter, og overfør det til et stativ for å avkjøles. Oppbevares i en lufttett beholder.
 4. Oppskriftskilde: inspirert av Simply Scratch og Yammie's Noshery

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: