Chocolate Peanut Butter Low Carb Ice Cream Bars

Chocolate Peanut Butter Low Carb Ice Cream Bars

Hva kan være bedre enn sukkerfri sjokolade peanut smør iskrem barer? Low carb sjokolade dyppet peanut smør iskrem barer! Så lett å lage også!

Kan du tro at jeg har vært en matblogger i fem år og aldri eid en popsicle mold? Etter å ha kjørt over popsicles laget av andre bloggere, kjøpte jeg endelig et par mugg for å lage frosne popbiter.

Denne oppskriften på sjokoladedypede iskrembarer var perfekt for testing av mine nye molds. Hvis du ikke eier noen former, håper jeg at jeg overbeviser deg om at du virkelig trenger disse.

Det er vanskelig å kjøpe førsteklasses lav-carb-iskrembarer av god kvalitet, så disse vil komme til nytte. Og hvis du finner noen som ikke inneholder kunstige ingredienser, har de en tendens til å være veldig dyre. Du vil spare tid og penger for å lage sukkerfrie popsicles og iskrembarer hjemme!

Jeg begynte å lage disse sjokolade-peanøttsmør-iskrembarene ved å piske opp en low carb peanøttsmør iskrembase. Siden iskremet skal fryses i mugg i stedet for å krumme i en ismaskin, er det viktig å lufte det opp med så mye luft som mulig.

Churning legger luft til isen mens den fryses i en ismaskin. Når kremblandingen er pisket opp, helles den i formene. For å få mer kontroll fylle moldene, brukte jeg en Wilton Easy Pour-trakt som jeg har funnet så mange bruksområder for.

Den første popsicle mold jeg brukte er Silikomart Silicone Easy Cream Mini Ice Cream Bar Mold Set. Hvis du ikke er i mini størrelse barer, gjør de også en større størrelse mold.

Disse muggene gir deg den klassiske isbarbarformen, men jeg er dyr i forhold til andre popsicleformer. Denne molden kommer med mini popsicle pinner, slik at du ikke trenger å kjøpe noe, og de kan vaskes og gjenbrukes.

Jeg prøvde også en Orange HopeFULL Silicone Popsicle Cake Pop Mould Frysbakke for å fryse gjenværende peanøttsmør iskrem. Denne molden gjør to ganger så mange popper i en litt større størrelse enn mini-moldene. Formen er også sylindrisk heller enn standard flat iskrem.

For meg, iskrem barer trenger å bli dyppet i sjokolade. Jeg tror ikke jeg noen gang har spist en iskrembar som ikke har et sjokoladebelegg. Jeg brukte en enkel blanding av stevia søte sjokoladeflis smeltet med kokosnøttolje for å lage det magiske skallet belegg.

Du kan bruke noen form for lavkarbid sjokolade for å gjøre det magiske skallet dukkert. Hvis du ikke har sukkerfri sjokolade, kan du bruke en blanding av bake sjokolade og søtningsmiddel i stedet. Du kan også bruke min oppskrift på hjemmelagde sjokoladeflis.

Du kommer til å ha litt magisk skall igjen fordi du trenger en god dybde av sjokolade for å dyppe barene inn i. Det er en av fordelene med å bruke en mini popsicle mold. Minimestørrelsen er mye lettere å dekke i sjokolade enn en vanlig iskrembar, og du trenger ikke så mye smeltet sjokolade for å få riktig dybde.

Jeg foretrekker at sjokoladebelegget er dobbelt tykt. For å få det andre belegget til å holde seg bedre, syntes jeg det var best å fryse det første laget i flere minutter og deretter frakke med et andre lag. Sjokolade lagene vil herdes raskere med en kald overflate.

Den frosne isen i den sylindriske formen kom ikke like lett ut som den flate molden. Selv om det er en silikonform, måtte jeg løpe utsiden under vann for å løsne isen fra formen. Og de ser ut til å danne et vakuum mens du trekker dem ut.

De sylindriske var også litt vanskeligere å dyppe i sjokolade, da jeg måtte rotere dem mens vi vinklet beholderen med smeltet sjokolade. Hvis du noen gang har dyppet frosne bananer til sjokolade, er det veldig likt.

Du lurer kanskje på hvilken popsicle mold jeg foretrekker. Det er definitivt den mindre hvite molden. Det er en så klassisk form og selve malen er en mye bedre design. Jeg elsker hvordan det ligger flatt og popsicle-staven er satt perfekt sentrert.

Mini sjokolade peanut smør iskrem barer var også den ideelle størrelsen for min to år gamle. Selv om de er dyrere, vil jeg kjøpe mer av Silikomart Silicone Easy Cream Ice Cream Bar Mold i de forskjellige former og størrelser de tilbyr.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: