Cream Puff Pie (aka krem ​​puff kake eller eclair kake) - Mynutritionalpal.com

Cream Puff Pie (aka krem ​​puff kake eller eclair kake)

La meg angi ting tydelig, du kommer til å ønske å lage denne paien =). Det er en av de enkleste og mest smakfulle paier jeg noensinne har gjort. Jeg adore krem ​​puffer. I utgangspunktet kunne jeg spise rundt 20 eller mer i en sittende (hvis jeg ikke trente noen selvkontroll). Så da jeg så denne kaken, og la merke til hvor mange av korrekturleserne hadde laget en kakeversjon av det visste jeg at jeg måtte prøve. Jeg vil ikke ha et lite wimpy stykke kake, jeg vil ha et stort stykke kake! Jeg er så glad jeg prøvde denne paien. Jeg liker det like mye, om ikke mer enn krempust.


Jeg brukte en annen konditori krem ​​enn det som er oppført på den opprinnelige oppskriften. Jeg liker å kalle det "cheaters bakverk krem" fordi det er laget av en boks pudding blanding. Det er ikke ofte jeg bruker blandinger når jeg lager og bake, men i dette tilfellet, for bakverkkrem, elsker jeg å. Det garanterer alltid den perfekte konsistensen, en god tekstur, og jeg liker også hvordan det er litt søtere enn din gjennomsnittlige konditori krem ​​som er laget fra bunnen av. Jeg vet ikke om jeg ville elske det så mye hvis det ikke var lastet med så mye krem ​​skjønt =). Jeg har sagt det før, krem ​​gjør alt bedre. Ja, min Momma lærte meg riktig. Hun elsker krem, og hun overlot det definitivt til meg. Du vil finne denne paien er alt annet enn sjenert på kremen. Det er det som gjør det så utrolig kremaktig, deilig og dekadent guddommelig. Du kan til og med ønske å lage to av disse fordi de skal gå raskt. Nyt og del!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Cream Puff Pie (aka krem ​​puff kake eller eclair kake)

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: 8-10 porsjoner

ingredienser

 • 1/2 kopp vann
 • 1/4 kopp smør
 • 1/8 ts salt
 • 1/2 kopp all-purpose mel
 • 2 store egg
 • 1/2 kopp semi-søt sjokolade chips
 • 1/2 kopp tung krem
 • 1 kopp tung krem
 • 1 kopp melk (helst hele eller 2%)
 • 1 (5,1 oz) pakke instant vanilje eller hvit sjokolade pudding blanding
 • 3/4 kopp tung krem
 • 3 ss granulatsukker

Bruksanvisning

For å forberede bladerdeig, kakehake:

 1. Forvarm ovnen til 400 grader. Svært smør en 9 tommers pajfat, satt til side. I en middels gryte over middels høy varme, bringe vann, smør og salt til koking. Når blandingen har kokt, reduser varmen til lav og rør i mel. Kok, rør kontinuerlig, til blandingen kommer sammen og danner en ball og trekker seg bort fra sidene av pannen. Fjern fra varme og under omrøring, legg i egg en om gangen, til de kombineres godt etter hver tilsetning. Bruk smørde hender, spred blandingen til et jevnt lag over bunnen og halvveis oppe på sidene av kaken. Bake i forvarmet ovn i 35 minutter til gullbrun. Kult tappeskall helt. I mellomtiden (du kan gjøre dette mens pajeskallbaktene), tilbereder sjokoladesaus ved å kombinere halvsøt sjokoladeflis og 1/2 kopp tung krem ​​i en mikrobølgeovnskål. Mikrobølgeovn sjokolade blanding på 50% strøm i 30 sekunders intervaller, omrøring etter hvert intervall til smeltet og glatt. Kjøl helt (det må være kult, eller det vil smelte den piskede krem, du kan chill det i kjøleskapet mens kakeskallen baker og avkjøler, og deretter oppvarmer den litt i mikrobølgeovnen med høy effekt i 5 sekunders intervaller, omrøring etter hvert intervall til ønsket konsistens er nådd).

Å forberede cheaters bakverk krem

 1. I en stor blandeskål, visp sammen 1 kopp tung krem, melk og pudding blande, i ca 3 minutter til blandingen har fortykket. Spred konditorkrem i et jevnt lag over kjølt bløtkake med kaker (merk at det er ganske uunngåelig at du skal ha noen bobler i kakeskallen, du kan prøve å flate dem litt før du sprer i fyllingen).

Forbereder søt pisket krem

 1. I en stor mikseskål, bruk en elektrisk håndblander, pisk 3/4 kopp tung krem ​​til myke topper danner. Tilsett i granulert sukker og pisk til stive topper danner. Spred søtet pisket krem ​​jevnt over konditorkremlaget.
 2. Klipp kaken i stykker og drikk hver skive med avkjølt sjokoladesaus. Server umiddelbart. Merk: Denne paien er best servert dagen forberedt. Vær også oppmerksom på at søtet pisket krem ​​begynner å skille etter ca. 3 timer, så planlegg deretter. Oppbevares i kjøleskap i en lufttett beholder.
 3. Oppskriftskilde: Tilpasset litt fra allrecipes.com
Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: