Crock Pot Rice Pudding Oppskrift

Crock Pot Rice Pudding Oppskrift

En deilig low carb crock pot pot rice pudding er mulig med Miracle Rice. Bruk av kokosmelk eller krem ​​gjør det også meierifritt.

Du har kanskje lagt merke til at jeg virkelig har vært i Miracle Noodles merkevare shiratake. Tidligere bryr jeg meg ikke om disse low carb nudler. Jeg har imidlertid nylig lært at jeg ikke forberedte dem riktig for å fjerne den ubehagelige smaken og gummiaktig tekstur.

Jeg elsker disse produktene så mye nå da jeg bestemte meg for å bli med i Miracle Noodles Ambassador-programmet. Så, du vil sannsynligvis se mange flere oppskrifter fra meg ved å bruke disse fantastiske shiratake-produktene. Faktisk trenger du ikke å være en blogger for å delta i dette programmet. Alle som har kjærlighet til Miracle Noodles kan registrere seg for programmet!

En av produktene jeg nettopp begynte å bruke er Miracle Rice. Vi har alle hørt om blomkål ris, ikke sant? Vel, det er en annen flott lavkarbo-erstatning for ris, og det er shiratake som kommer i små biter som ligner på ris.

Jeg innrømmer at jeg var litt skeptisk til Miracle Rice-produktet. Imidlertid har jeg eksperimentert med det og tror det er en mye bedre ris erstatning enn blomkål. Og karbohydrater per porsjon er også lavere!

Biter av shiratake er rounder enn vanlig ris. De ser mye ut som tapioka, slik at du kan bruke dem som erstatning for tapiokameler også. Hemmeligheten til å forberede dem og kvitte seg med ubehagelig smak er å tømme emballasjevæsken, suge i rent vann i minst 5 minutter, dren godt og rør deretter stek i en tørrpanne over middels høy varme for å fjerne det meste av vannet. Du kan også bruke mikrobølgeovn til å tørke dem ut, men jeg har brukt ovnen.

Siden jeg har skjæret på meieri, har jeg laget denne pudding med kokoskrem. Jeg foretrekker kokoskrem over andre lavkarbo melkprodukter. Jeg foretrekker det over kokosmelk på grunn av høyere fettinnhold. Det er også lavere i karbohydrater enn å bruke tung krem. Jeg planlegger å lage mer meierifrie iskrem som denne i fremtiden ved å bruke den.

For å lage denne low carb crock potten ris pudding, må du ha en bakervarer omtrent 1-1 / 2 kvart i størrelse som passer inn i din sakte komfyr. Hvis crock potten kom med en rack, er du helt klar. Hvis ikke, må du lage en av aluminiumsfolie. Bakeplaten må løftes av bunnen av pannen under tilberedningen.

Jeg har en oval formet bakepanne som bare passer inn i crock potten min. Det var den perfekte størrelsen for å lage denne yummy meierifrie, low carb crock pot pot rice pudding.

Crock potten jeg brukte er en gammel og jeg har ikke et rack som passer inn i den. Så jeg lagde bare en ring med aluminiumsfolie for å forlate bakepannen fra bunnen.

Før du setter kroken på, vil du ha ca 2 kopper varmt vann i bunnen av kroken. Et vannbad brukes vanligvis når du smaker på vaniljesaus. Vannbadet bidrar til å forhindre en curdled vaniljesaus. Det gir også fuktighet slik at pudding ikke knekker.

Det er også viktig å dekke bakervarmen med aluminiumsfolie eller noe annet deksel. Ved å dekke bakervarmen inne i potten, forhindrer kondens som bygger opp under sakte kokeslokk fra å dryppe inn i pudding.

Du vil absolutt ikke legge til unødvendig vann i pudding som ødelegger toppen og gjør det rennende! Væske kan naturligvis skille seg fra pudding når den er tilberedt. Du kan tømme det om nødvendig, eller se om det suger inn igjen når det er avkjølt.

Hvis du elsket rispudding i dine høyt carb dagene, er du sikker på å elske dette lett å lage lavkarb crock potte rispudding laget med Miracle Rice!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: