Den enkleste Hele Hvete Pizza Dough Oppskrift

Den enkleste Whole Pizza Pizza Deigen

Nevn en oppskrift som krever en rullestift, og jeg vil nok svare med noen få blinker. Fortell meg at jeg må la deigen stige i en time, og jeg vil nok si: "Nei, det skjer ikke." Jeg har nylig vunnet en nydelig ny kjøkkenhjelpsmixer, men det har vært hengende ved siden av mine skitne sokker i skapet mitt noen gang siden jeg gjorde en skuffende mengde myke pretzels. Jeg har ingen tålmodighet for masete bakevarer (jeg ringer dem alltid). Også, jeg er lat.

I mitt forsvar vil jeg si at min dovenskap bidrar til denne bloggens appell. Jeg graver mot enkle metoder og vil søke til enden av internett for å finne en enklere måte som ikke ofrer smak. Stol på meg når jeg sier at jeg søkte på enden av internett for å finne en enkel, idiotsikker, rask hel hvete pizza deig oppskrift. Jeg gikk gjennom et par poser med mel i prosessen. Ting ble rotete.

For det første mislyktes Jim Laheys ikke-kneede deig meg minst tre ganger. Jeg tror det var fordi jeg gjorde det med full hvete bakverk mel. (Lærdom: Hele hvete bakverk mel og gjær kommer ikke sammen.) Jeg prøvde også Cook's Countrys skilletdeig, som viser seg å være stekt flatbread. Nei takk. Til slutt vendte jeg meg til en av mine favorittbloggere og søteste venner, Melissa of The Fauxmartha. Hun postet en tilpasning av Cooks Countrys hurtige grillde pizzadeig.

Min versjon er en kombinasjon av de to. Den er laget med 100% full hvete mel og blandes sammen i matprosessoren. Det krever bare noen få knader og noen ruller med en rullestift, men innsatsen er minimal. Middagen er klar.

Denne deigen produserer en skorpe av middels tykkelse som er skarp over bunnen og litt seig i midten. Den har et herlig, jevnt smak med bare et hint av hel hvete. Jeg vil innrømme at denne pizza deigen ikke har den unnvikende, elastiske, seige, surdeig tekstur som jeg ønsker i autentisk murstein ovn pizza, men jeg tror ikke at vi noen gang vil oppnå det med en rask hjemmelaget full hvete deig . På oversiden har jeg funnet et lite knep som legger til massevis av gourmet, murstein ovn smaken: røkt salt! Du kan etterligne duften av lettkolert mursteinovn pizza hjemme med et lett dryss av ting.

Røkt salt er akkurat det det høres ut som-salt som har blitt røkt. Det er pièce de résistance for denne grunnleggende hjemmelagde pizzaen og et deilig tillegg til en vegetarisk pantry. Hvis du noen gang har lagt til chipotle til chili eller røkt paprika til stekte poteter, har du fått en smak av hva smoky smak kan legge til en tallerken. Husk at røkt salt er et ferdig salt. Stryk bare det lett på en ferdig tallerken for smak i stedet for å bruke den som din prinsipps krydder.

Min favoritt så langt er min sponsor Artisan Salt Companys fine korn alderwood røkt salt. Det lukter som et bål og gir en lett røykfylt, nesten bacon eller grillaktig smak til alt det berører. Så langt har jeg hatt det på avokado toast, pasta, stekte egg og knuste poteter. Utrolig på alle kontoer. Jeg kan ikke vente med å fullføre en bolle med solid linsesuppe med røkt salt i vinter.

Hvis du er fascinert av smakfulle sjøsalter, sjekk ut SaltWorks andre tilbud også. De sendte meg en haug for å leke med: svart hawaiisalt salt salt, trffel salt, glitrende fint korn rosa Himalaya salt og mer. Finn dem på Saltworks.us (gratis frakt!), Eller se etter dem i din lokale matbutikk og gourmetbutikker.

Pisk opp denne 100% full hvete pizza deigen i matprosessoren din. Det trenger knapt eller stigende tid. Du kan lage denne pizzaen på mindre enn den tid det ville ta for pizza levering. Middagen er klar! Gir to middels (11 "diameter) pizzaer.

ingredienser

Hele hvete pizza deig

 • 1 kopp vann, oppvarmet til 110 grader (veldig varmt, nesten for varmt for komfort)
 • 1 ss sukker
 • 1 ss olivenolje
 • 1 konvolutt (2 ¼ ts) rask vekst eller øyeblikkelig gjær
 • 2 ¾ kopper hvitt hvetemel eller vanlig hvetemel
 • ¼ kopp revet parmesanost
 • 1 ts havsalt

Topping

 • En 32 unser kan hele tomater *, drenert og knust for hånd ELLER om ⅔ kopp pizza saus av valg
 • 2 kopper strimlet lav-fuktig deleskum mozzarellaost
 • Ekstra toppings av valg **

Anbefalt garnishes

 • Røkt havsalt
 • Revet fersk basilikum

Bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit med et stativ i den øvre delen av ovnen.
 2. Visp vann, sukker, olje og gjær i en flytende måleboks eller liten bolle. La gjær bevise i 5 minutter. Det bør puste opp noen da.
 3. Pulsmel, Parmesan, og salt i matprosessoren til kombinert. Mens du kjører matprosessoren, heller du langsomt i vannblandingen og prosesser til en skarp ball dannes, ca. 1 minutt.
 4. Dekk deigen på en floured arbeidsflate og raskt knead deig et par ganger til den kommer sammen. Halv deigen.
 5. På en floured overflate, bruk en rullestift for å rulle deigen i to runder med en diameter på 11 inches. For best resultat, rull deigen ut så tynn som mulig. Sikt for jevn tykkelse i stedet for en perfekt rund form. Overfør deigen til en bakepanne (min bakepanne er non-stick, men hvis du ikke har det, vil du kanskje smøre det lett med kokesprøyte). Pensel den ytre 1-tommers av deigen med et lett belegg av olivenolje.
 6. Legg til drenerte, knuste tomater (knus tomater over vasken for å komme ut så mye væske som mulig) eller pizza saus av ditt valg. Dryss med ost og grønnsaker.
 7. Bake på toppen rack til skare og ost er lett gylden, roterer halvveis, ca 10 minutter for ost pizza og 12 minutter for pizza med ekstra pålegg. Dryss med røkt havsalt og / eller fersk basilikum og server.

Merknader

Oppskrift tilpasset fra The Fauxmartha's no-rise pizza skorpe og Cook's Country er rask grillet pizza deig.

* Tomatnote: Vennligst bruk tomater som kommer i en BPA-fri boks (Muir Glen) eller tetrapakke (San Marzano). BPA er dårlige ting.

** Toppings vist her: Du trenger en medium paprika per pizza (jeg brukte ½ rød og ½ oransje). Skjær pepper inn lenge, og deretter striper. Sautér pepperen i en teskje eller to olivenolje over middels varme i ca 5 minutter, til paprika er visende og lett forkullet. Overfør til en tallerken foret med et brettet papirhåndkle til du er klar til å pizzere. Fortsett som angitt.

Pizza stein alternativ: Denne skorpen viser seg spesielt flott hvis du bake den på en varm pizza stein eller pizza stål (jeg har denne) i stedet for et bakeplate. Pizzaen vil bake mye raskere på en varm overflate, så hold øye med det og reduser koketiden tilsvarende.

Grill alternativ: Jeg hører denne deigen fungerer bra på grillen. Legg det forsiktig på ristene og unngå å røre for første minuttet av tilberedningen.

Ingen matprosessor? Kombiner mel, parmesan og salt i en stor bolle. Visp å kombinere, og drikk gjæren og vannblandingen i bollen mens du rører med en stor skje. Rør til alt mel er blitt innarbeidet og deigen kommer sammen, og fortsett med neste trinn.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: