Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie

Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie

Det er ikke behov for en spesiell anledning til å nyte en rik og kremaktig lav karbo gresskar ostekake paj. Det er en enkel dessert som kan serveres året rundt.

Sist uke var gresskar uke for meg. Jeg forarbeidet et par gamle oppskrifter med denne deilige ingrediensen og kom opp med en ny.

Jeg hadde glemt hvor deilig, min karbohydrater med lavt karbo-ost ​​pommes frites var. Men etter å ha bakt opp et par brød, ble jeg minnet om hvorfor det hadde vært så populært.

Så kokte jeg opp et parti med lett gresskar suppe med bacon. Den opprinnelige oppskriften ble laget med svarte soyabønner, men jeg endte med å erstatte de med null karb bacon som ga en mye bedre smak.

For å fullføre ting, bakte jeg opp en lavkarbent gresskar cheesecake paj basert på min gamle blåbærvirvel ostekake oppskrift. Jeg brukte samme skorpe som denne oppskriften og en lignende fylling, men utelatt bærene og tilsatt gresskarpuré.

Gresskarsmaken og krydder er perfekt for å ønske deg velkommen. Og jeg planlegger allerede å legge til denne godbit på vår Thanksgiving-meny.

Fordi det bare er jeg som spiser lavkarbid-desserter, foretrekker jeg å bake ostekake i en pajepanne heller enn en springformspanne. Det resulterer i en kortere ostekake som bruker mindre kremost.

Jeg var litt utålmodig og la ikke kremosten varme opp til romtemperatur. Dette resulterte i noen kremostlubber i lavkarbon gresskar ostekake paien.

Biter av ost har ikke negativ innvirkning på smaken, men teksturen var ikke så kremaktig som det ville vært hvis osten hadde blandet seg bedre. Heldigvis tok jeg deg tid til å varme opp eggene i litt vann.

Neste gang bruker jeg en matprosessor som foreslått på Bon Appétit, som vil gjøre en mye bedre jobbblanding i kremost med de andre ingrediensene. Det burde resultere i en mye vakrere lavkarbon gresskar ostekake paj.

Familien min er sikker på å nyte denne desserten hvis jeg tar med det til feriemåltid. Cheesecakes er alltid foretrukket over kake på våre middager. Vi elsker gresskarpai, så dette er et lykkelig medium.

Vi vokste noen gresskarplanter fra frø i år, men jeg er ikke sikker på om de tok. Jeg begynte med dem litt sent, så jeg er ikke sikker på om de er modnet nok til å produsere denne måneden.

Jeg dro ut i hagen i går kveld og så noen blomster på gresskarplantene. Så, kanskje vi får en. I så fall skal jeg prøve å lage min egen puree.

Vi hadde tonn eggplanter i hagen, så jeg må lage dem opp denne uken. Jeg oppdaget også en stor courgette som hengte vår. Det har vært et veldig godt år for courgette.

Ganske snart må jeg begynne å tenke på tranebær. Det er en annen av mine favoritt smaker å nyte på slutten av året helligdager.

Hva er dine favoritt høst smaker? Jeg pleide å elske epler, men det er vanskelig å hengi seg til dem nå, da de ikke er så lave i karbohydrater.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: