Egg Fast Diet Plan Oppskrifter for vekttap

Egg Fast Diet Plan Oppskrifter for vekttap

Sukkelende å gå ned i vekt på et lavt carb diett? En egg rask diett plan kan hjelpe. Her er 30 egg raske oppskrifter å sparke i ketosis raskt for å starte vekttap.

I likhet med mange av dere har jeg lenge fulgt den lave carb-levemåten. Imidlertid sliter jeg fremdeles med vekten min. Jeg tror mye av det kan skyldes en ubalanse av hormoner. Vi vet alle at hormonene våre blir slått av når vi blir eldre. Vel, jeg er på midten av 40-tallet nå, og det synes å være en konstant kamp for å holde vekten av.

Jeg trenger virkelig å rydde av lavkarbo-søtsaker. De er fine en gang imellom, men det ser ut til at oppskriftsbrettene blir oversvømmet med dem. Jeg tror at for å være vellykket på en hvilken som helst diett på lang sikt, må søtsaker bare forbrukes i moderasjon. Selv om insulin ikke påvirkes av lavkarbohydrater, påvirkes de appetittregulerende hormonene leptin og ghrelin når du spiser søtsaker. En ubalanse av sulthormonene kan ofte føre til overmåling. Finn ut mer om leptin og ghrelin her.

Det ser aldri ut til å mislykkes. Hver vinter synes jeg å få noen pund. Jeg er ikke en fan av kulde og jeg blir veldig inaktiv innendørs. Så, hver vår, går jeg på oppdrag for å miste de ekstra pundene. I fjor oppdaget jeg en fin metode for å starte vekttapet mitt. Det er kjent som Egg Fast Diet plan.

Egget Fast Diet Plan

Hva er et egg raskt? Det ble populært etter at Jimmy Moore av Livin La Vida Low Carb mistet 27 pounds på en måned lang egg rask diett plan. Han fulgte disse 10 reglene:

1. Må spise egg som den viktigste kilden til fett og protein.
2. 1 ss smør (eller annen fettkilde) brukt per egg forbrukes.
3. Jeg må spise et egg senest 30 minutter etter å ha våknet.
4. Egg måltider bør ideelt sett spises hver 3. time, men ikke mer enn hver 5. time.
5. Jeg vil følge denne tidsplanen selv om jeg ikke er sulten (jeg har 1 egg når det skjer).
6. Ost vil bli tillatt opptil en unse per egg.
7. Minst et halvt dusin egg må forbrukes daglig.
8. Eggene vil være lokale pastured egg lastet med sunne omega-3 fett og vitamin D.
9. Eggforbruket vil opphøre tre timer før sengetid.
10. Diet soda vil bli tillatt opptil 3 bokser daglig med et mål på 1 eller mindre.

Da jeg gjorde egget mitt i fjor, brukte jeg de endrede reglene på Fluffy Chix Cook. Basert på den erfaringen har jeg besluttet å endre egget fort litt for det som fungerer best for meg selv.

  1. Hold av å spise i minst 3 timer etter å ha våknet opp. (Jeg tar en skjoldbruskkjertel så snart jeg våkner som er mest effektiv hvis jeg venter minst en time før du spiser. Og jeg har hatt suksess med intermittent fasting. Så jeg foretrekker å vente flere timer før jeg spiser frokost.)
  2. Spis 3 måltider om dagen. Hvert måltid skal bestå av minst 2 egg med 2 ss fett (smør, kokosnøttolje, avokado mayo, olivenolje, MCT olje, etc.).
  3. En valgfri 1 gram fett ost (cheddar, mozzarella, parmesan, kremost, Monterrey, etc.) kan spises med hvert egg, opptil 6 gram ost per dag.
  4. Hvis det er sulten mellom måltider, spis et egg med en spiseskje med fett som en matbit.
  5. Ikke gå mer enn 5 timer mellom måltider.
  6. Stopp å spise minst 3 timer før sengetid.
  7. Drikk minst 64 gram vann hver dag, helst mer.
  8. Ta tilstrekkelig magnesium, natrium og kalium.
  9. Avstå fra å bruke sukkeralkoholer. (konsentrert stevia og munkfrukt er det jeg bruker)
  10. Krydderier bør begrenses til mindre enn 1 gram karb per porsjon.

Dette kan høres veldig begrenset og kjedelig fordi du må spise egg hele dagen. Men det er ikke så vanskelig som det ser ut til. Det er så mange ting du kan lage med egg, fett og ost. Det er ikke begrenset til stekte egg, omeletter og quiche. Mange mennesker har hatt suksess fortapte raskt ved å følge et egg raskt diett plan.

Egg Fast Diet Plan Friendly Oppskrifter

For å hjelpe deg med å gå på et egg raskt diett plan, har jeg satt sammen denne listen med 30 egg rask vennlig lav carb oppskrifter. Du må kanskje justere noen av dem for å få hele egget inn. For eksempel, hvis du spiser marengskakene, vil du kanskje spise dem med en eggeplomme bare eggfrosset vaniljesaus.

Hvis du har noen spørsmål om egg hurtig diett plan, vennligst spør i kommentarfeltet av dette innlegget. For mer hjelp, anbefaler jeg å bli med en egg-rask, spesifikk Facebook-gruppe. Jeg er medlem av flere grupper. Denne gruppen, Egg Fast – Stall = Breaker (Diet), er min favoritt.

Ost Quiche på Low Carb Yum

Frossen vaniljesaus på jeg puster jeg er sulten

Orange Dreamsicle Smoothie på My Tootie Foodie

Tex Mex Hvit Pizza på Fluffy Chix Cook

Skybrød på Low Carb Yum

Saltet karamell vanilje på jeg puster jeg er sulten

Vanilje Frossen Vanilje på Low Carb Yum

Sitron fylt dansk på Ketogenic Woman

Egg Drop Soup på Fluffy Chix Cook

Country Gravy på My Tootie Foodie

Eggsallat på lav karbo Yum

Deviled Eggs at jeg puster jeg er sulten

Cloud Cake på Low Carb Yum

Buffalo omelett på jeg puster jeg er sulten

Stekt kokte egg ved å spise for teal

Caramel Machiatto Cheesecakes på jeg puster jeg er sulten

Kaffe Custard Pudding på Low Carb Yum

Frokostkake på Fluffy Chix Cook

Sitronpudding på Low Carb Yum

Blender Quiche på My Tootie Foodie

Buttery Asiago bakt egg på Low Carb Yum

Orange Dreamsicle Frossen Dessert på Min Tootie Foodie

Meringue Cookies at Low Carb Yum

Stekt Egg Fundido på Fluffy Chix Cook

Flourless Cinnamon Pannekaker på Low Carb Yum

Egg Snickerdoodle Crepes på Low Carb Yum

Egg Puffs på Ketogenic Woman

Fettuccini Alfredo på jeg puster jeg er sulten

Kokosolje majones på lav karbo Yum

Popper Puffs på Fluffy Chix Cook

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: