Egg Fast Sugar Free Meringue Cookies

Egg Fast Sugar Free Meringue Cookies

Leter du etter en matbit mens du er på Egg Fast? Disse steviaen søtet sukkerfrie marengskaker har omtrent null karbohydrater så de er trygge på en keto diett.

I dag er den siste dagen i mitt fem dagers egg raskt, og jeg gir oppskriften til sukkerfrie marengskaker som jeg har spist på i løpet av uken. Det er ingen fett eller eggeplommer i denne oppskriften, så de skal spises med en eggeplomme og unse fett hvis du vil ha riktig egg til fettforhold.

Så langt har jeg vært veldig imponert over resultatene. Etter 4 dager å spise bare egg måltider og snacks, har jeg mistet 3,6 pounds. Det er ganske bra for en liten person som meg, som startet på rundt 128 pund, og har lenge fulgt en karbohydratfetthet. En tyngre person vil trolig miste mer vekt.

Noen mennesker opplever det som kalles Keto-influensa mens de er på et egg raskt. Jeg kan fortelle deg at jeg følte meg bra denne helgen med masse energi. Kroppen min er allerede vant til å spise lavt karbohydratfett, så det kan være hvorfor jeg ikke ble syk.

Jeg testet meg selv før jeg gikk fort, og jeg passerte ikke ketoner i henhold til en ketonstripe. På min første dag på egget fort, så jeg stripen flytte fra ingen keton oppdaget til det rosa området i det lavere midtre området. Jeg bodde i det mørkere rosa området og kom aldri til de virkelig mørke farger. De sier at mange mennesker gjør det beste å miste vekt mens de er midt i fargespekteret.

Selv om jeg satte meg ut for å bare gjøre et fem dagers egg raskt for å sparke start ketosis og vekttap, er jeg så fornøyd med resultatene at jeg vil fortsette med to egg raske måltider om dagen sammen med ett lavt karbo høyt fettmåltid.

Siden jeg vil fortsette å miste vekt, vil jeg også fortsette å overvåke ketonnivåene og holde min daglige karbinntak svært lav. Jeg må kanskje gjøre justeringer for å se hva karbonnivået er best for meg.

Nedenfor er det jeg spiste de siste to dagene sammen med min tidlige morgenvekt før du spiser eller drikker. For å se hva jeg spiste de to første dagene, sjekk ut mitt forrige innlegg.

Dag 3
Morgenvekt: 125,6 pounds
Frokost: 3 egg, Bulletproof Coffee
Morgen Snack: 1 egg, 1 økologisk strengost
Lunsj: Eggsalat
Middag: Egg Fast Breakfast Biscuit Sandwich, Bulletproof Coffee, 3 Meringue cookies

Dag 4
Morgenvekt: 124,8 pounds
Frokost: 1 HBE, eggsalat
Morgen Snack: 1 HBE, 1 økologisk strengost
Lunsj: Eggsalat, Kan med svart kirsebær Zevia-brus
Ettermiddagsmat: Bulletproof Coffee, 3 Meringue Cookies
Middag: Egg Fast Breakfast Biscuit Sandwich, Bulletproof Kaffe, Mikrobølge Egg Egg Dessert (1 oz Kremost, 1 ss smør, 1 egg, 1/4 ts kanel)

Dag 5
Morgenvekt: 124,2 pounds

Når jeg beveger meg videre inn i det raske, begynner mitt vekttap å avta. Dette er normalt og det jeg forventer, spesielt for en person som meg som ikke har mye vekt å miste.

Morgens vekt burde være omtrent 123 pounds, så jeg hadde bare om lag fem ekstra pounds å miste. Jeg forventer at jeg kan få litt vekt tilbake når jeg begynner å sakte legge til vanlig lavkarbohydratfettmat.

Som de fleste, har jeg en tendens til å bære en ekstra fem pund som er de mest sta til å komme av. Da jeg giftet meg for tjue år siden, veide jeg 118 pund.

Nå i fyrtiårene og med tre barn, er jeg veldig glad for at jeg har klart å håndtere vekten min og fortsatt kan passe inn i brudekjole. Min hemmelighet? Lavt karboopptak selvfølgelig!

Er du interessert i å starte et egg raskt for å gå ned i vekt? Jeg oppfordrer meg til å delta i Egg Fast Diet – Fluffy Chix Style hvor jeg har hengt ut det siste for å få støtte under Egg Fast.

Gruppen ble startet av Sooze Gibbs av Fluffy Chix Cook som en blogg som har mange Egg Fast og lav carb høyt fett oppskrifter. Sooze er Egg Fast Breakfast Biscuit er til å dø for! Disse karbo-keto-sukkerfrie marengskakene er også ganske gode.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: