Fettuccine med bacon, mandler og oransje - Mynutritionalpal.com

Fettuccine med bacon, mandler og oransje

Du kan lese tittelen på denne oppskriften og få et lignende svar som min mann ga på meg for å fortelle ham at dette var hva som var på menyen i dag. Noe som, "Nei. Ikke gjør det. "Vel, det gjorde jeg, og jeg er her for å fortelle deg at det er fantastisk (og mannen min ble også enig). Så hør meg ut. Ja mange av dere har sannsynligvis prøvd og likte en slags sitronpasta. Så hvorfor ikke appelsin + bacon? Oransje og bacon er en av mine nye, siste favoritt smakkombinasjoner. Ulig som det kan høres der er noe så spektakulært for det. Kanskje det er de minner smaker av å vaske ned det salte stykket bacon med et glass ferskpresset appelsinjuice under frokosten. Uansett hva det er, er det en kombinasjon du vil prøve. Og vi kan også ikke stoppe der rett? Hvorfor ikke legge inn flere smaker som vil holde smaksløkene bedt om mer? Som mandler. Ikke bare noen mandler, vær sikker på at du bruker skiver eller slivered, og skål dem. Ristingen gir bare en ekstra dimensjon av smak som komplimenterer denne parabolen perfekt. Jeg elsker også den ekstra knasten det gir. Også, vær ikke sjenert med osten, og jeg vil anbefale å bruke begge typer, parmesan og romano.

Oppskriften ideen er ikke helt min egen. Hvor skal jeg begynne? La oss bare si at jeg tømmer magasiner. Jeg bestiller flere og venner gir meg noen av deres som de har lest gjennom (takk venner). Jeg stash dem rundt huset mitt som du ikke ville tro. Jeg har stabler under sengen min, i skapet over ovnen min, i skuffer og skap. Ja, det er et tegn på at jeg har organisatoriske problemer, men også et tegn på at jeg er besatt av mat og jeg har det vanskelig å kaste noen av dem borte. Uansett, for øvrig merket jeg italiensk utgave av appetitten blant en av mine elskede stabler og jeg måtte se gjennom det igjen. Oppskriften som stod ut for meg var Tagliatelle med Prosciutto og Orange. Vel, noen kan si at jeg gikk og amerikaniserte oppskriften (som jeg slags gjorde, fordi jeg er amerikansk og jeg elsker bacon), men det meste jeg gjorde det med bekvemmeligheten av ingredienser som jeg nesten alltid holder på med. En av dem er bacon. I tillegg, som jeg sa, elsker jeg oransje og bacon smaken combo, så dette var den perfekte muligheten til å skape noe spennende med det. Du kan ha din tvil om denne oppskriften, men hvis du liker god mat med ekte smak, vil jeg anbefale å gjøre dette utrolig enkelt, men likevel så herlig oppskrift. Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Kremet Fettuccine med bacon, mandler og oransje

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: 4 porsjoner

Total tid: 20 minutter

ingredienser

 • 8 oz . tørr fettuccine
 • 4 skiver bacon, kokt og terninger (4 oz)
 • 1/4 kopp skivede mandler, ristet
 • 1/2 kopp tung piskekrem
 • kant av 1 medium oransje, pluss mer for garnityr
 • juice av 1 medium oransje
 • salt og ferskt svart pepper
 • 1/4 kopp fint revet parmesanost, pluss mer for garnityr
 • fin revet Romano ost, for garnityr

Bruksanvisning

 1. Kok fettuccine pasta til al dente i henhold til anvisninger angitt på pakken. Tørk kokt pasta, forbehold 1/4 kopp pasta vann *.
 2. I en middels gryte, kombinere 1/4 kopp reservert pasta vann, tung krem, appelsinjuice og appelsinskall. Bring blandingen til koking, deretter reduser varmen og rør kokt pasta. Kok i ca 1 minutt til såsjakker pasta, fjern deretter fra varme og kast i 1/4 kopp Parmesanost, terninger med bacon og ristede mandler. Ses med salt og pepper etter smak. Plate og pynt med ekstra parmesanost og Romano-ost. Server umiddelbart.
 3. * Etter ca 8 minutter av pastaen kokte jeg ut 1/4 kopp pastavannet og begynte å lage sausen slik at sausen og pastaen ville fullføre matlaging på omtrent samme tid. Jeg skjønte med 8 minutter at pastavannet ville ha nok stivelse i det da.
 4. Oppskriftskilde: inspirert av appetitten, The Italy Issue, mai 2011. Pg. 132. Kan også bli funnet på epicurious.
Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: