Glutenfri engelsk muffins på et minutt - Keto Paleo

Glutenfri engelsk muffins på et minutt – Keto Paleo

Savner brød med frokost Det tar bare et par minutter å lage glutenfri engelsk muffins om et øyeblikk. Og de er lave carb, keto og paleo-vennlige!

Forsøker du å bevege deg unna bearbeidede matvarer? Paleo dietten synes å være veien å gå. Selv om det er tøffere å gjøre både lavkarb og paleo, er det gjennomførbart og virkelig den sunneste måten å spise.

Jeg har forsøkt å gjøre mer paleo-vennlige, lave karbon oppskrifter på nettstedet. Og personlig finner jeg at helsen min er bedre når jeg spiser mer lavt karbohydrater. Min vekt er alltid bedre vedlikeholdt også.

Egg er en stift for meg. Jeg liker å spise dem for alle måltider fordi de er så raske og enkle å forberede. Min mann foretrekker å spise hans i en sandwich, så jeg har vært ute etter litt brød med meg.

Jeg bestemte meg for å endre low carb muffin i en krus oppskrift jeg må lage glutenfri engelsk muffins. I stedet for å bruke blanchert mandelmel, brukte jeg ublanket mandelsmør. Du mister noen av fordelene med mandler ved å fjerne skinnene. Derfor er det best å ikke kjøpe det "naken" mandelsmør hvor skinnene fjernes.

Det bør ta bare et halvt minutt eller så for å røre alle ingrediensene sammen. Jeg brukte en standard størrelse ramekin og muffinen puff opp med en litt avrundet topp.

Hvis du ønsker å lage en sandwich, vil du kanskje skille smeten i to mindre ramekiner. På den måten kan du bare kutte hver muffins i halvparten og fortsatt være innenfor serveringsstørrelsen. Hvis du er den eneste som spiser, lagre den andre muffinen til senere!

Jeg har funnet ut at disse små keto glutenfrie engelskmuffinsene på et minutt er den perfekte måten å lage en rask frokostsmørbrød på. Bare lag muffins i mikrobølgeovnen og stek eggene opp. I løpet av få minutter vil du ha en deilig eggsmørbrød.

Når vi lager våre eggwicher, legger vi til bacon og ost. Det er raskere enn å gå til en hurtigmat-gjennom. Og de er så mye sunnere enn de som er laget med høyt carb brød.

Det er ikke nødvendig, men risting hver halvdel av muffinen gjør det mye crunchier. Og jeg elsker det når smøret smelter og sukker inn i brødet. Disse keto engelske muffins er også gode for å dyppe inn i rennende eggeplommer.

Når du vil ha et raskt og enkelt stykke brød med måltidet, hold denne oppskriften i tankene. Hvis du ikke har mandelsmør, kan du lage den opprinnelige oppskriften. Men jeg tror at bruk av mandelsmør gjør det bedre.

Første gang jeg så mandelsmør som ble brukt i en low carb brødrecept, var på Low Carb So Simple nettsiden. Du kan finne den oppskriften her.

Faktisk brukte mitt første forsøk på disse glutenfrie engelske muffinsene dobbelt så mye mandelsmør og muffinen rose himmelen høy og var super fluffy

Jeg ville ha noe nærmere en personlig størrelse. Så jeg reduserte mengden mandel smør for å passe bedre til en servering. Det var gjort bare hvis noen ønsket å spise hele muffinen.

Den fluffierere versjonen av muffinen i et minutt må kanskje være tweaked mer å bruke som en kake oppskrift. Og jeg vil nok bruke blanchert mandelsmør til en søt kakeoppskrift.

Noen mennesker er ikke glad i å bruke mikrobølgeovn til baking. Jeg var på den måten først. Men mikrobølgeovn ødelegger ikke maten mer enn tradisjonelle matlagingsmetoder. Og det er helt trygt.

Baker du personlig oppskrifter med mikrobølgeovn? Hvis ja, hva er din favoritt?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: