Hot Pink Coconut Slaw

Hot Pink Coconut Slaw

Hva pokker kaller du en så fargerik side? Fargerik kokosnøtt coleslaw? Mer spesifikt, varm rosa kokosnøtt coleslaw? Radikal kokosnøtt slaw? Jeg vet ikke, men kokosnøtt slaw gjør det ikke rettferdighet. Jeg vet at hvis du er kokosvifte, bør du gjøre dette så snart som mulig. Du vil bli glad du gjorde!

Denne uansett-du-call-it-slaven ble grovt inspirert av noen kokosnøtter som jeg likte på Hola Arepa i Minneapolis i sommer. (Jeg sier omtrent for det meste fordi den opprinnelige versjonen var mye finere.)

Jeg gikk allerede på hvor fantastisk de var, men alt på den restauranten er fantastisk. Jeg ville spise frokost, lunsj og middag der hvis jeg kunne. Jeg ville lærling der for å lære alle sine hemmeligheter hvis jeg kunne.

Allikevel toppet Hola Arepa tostadas med poblano-avokado-spredning og en "ceviche" laget med friske strimler kokoskjøtt marinert i lime. Jeg vet ikke hvor jeg skal kjøpe ferske kokosnøtter, og selv om jeg gjorde det, er jeg ganske sikker på at jeg vil miste en finger som prøver å skille den.

Jeg brukte store, tørkede, usøte kokosflak i stedet. Gitt at jeg måtte stoppe meg selv fra å inhale denne gigantiske bolle med coleslaw i en sittende, ville jeg si at det fungerte.

Denne antioksidantrike kokosnøttens slaw er fantastisk som en side, så jeg bestemte meg for å presentere den som sådan. Det er også kjempebra med guacamole eller striper av fersk avokado-prøv det på en taco eller chips eller tostada.

Det spiller også overraskende godt med sorte bønner, den kremete cashewnærdekremet i Love Real Food, og med feta. Bare vær oppmerksom på at 20 minutters marineringstid er absolutt nødvendig. Som alltid, vennligst gi meg beskjed om hvordan du liker det!

Denne rosa slawen er helt uimotståelig, takk til-overraskelse-kokos! Hvis du liker kokos, kommer du til å elske denne nærings-tette coleslaw / side salat. Oppskrift gir 6 side porsjoner (ca 1 kopp hver).

ingredienser

 • ¼ kopp lime juice (ca 1 stor lime)
 • ¼ kopp eple cider eddik
 • 2 ss olivenolje
 • 1 ss honning eller lønnesirup
 • ½ teskje salt
 • 1 liten til medium rødløk, tynt skiver (2 kopper)
 • 4 kopper tynt skiver lilla kål (ca 1/2 medium kål)
 • 1 kopp tynt skiver rikdiker (ca 5 store) eller ristede gulrøtter
 • 1 liten jalapeño, frø og membraner fjernet, hakket
 • ½ kopp hakket koriander
 • 1 kopp store usøte kokosflak eller ¾ kopp usøtet, stekt kokosnøtt

Bruksanvisning

 1. I en stor serveringsskål kombinerer du limesaft, eddik, olivenolje, honning og salt. Legg til de resterende ingrediensene og kast for å kombinere.
 2. Sett til side i 20 minutter, kaste av og til. Det ser ut til at du ikke har nesten nok væske, men vær tålmodig – produsenten vil slippe ut væske som den marinerer.
 3. Smak og tilsett ekstra salt om nødvendig (jeg legger vanligvis til en annen ¼ teskje). Denne salaten serveres best mellom 20 minutter og 3 timer etter klargjøring, men det vil holde i opptil 3 til 4 dager i kjøleskapet.

Merknader

Oppskrift inspirert av Hola Arepa i Minneapolis.

Gjør det vegan: Bruk lønnesirup i stedet for honning.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: