Hvitløk Blomkål Mash med Mashed Selleri Root

Hvitløk Blomkål Mash med Mashed Selleri Root

legge Mosjell selleri rot til en grunnleggende hvitløk blomkål mos gir den beste tekstur og smak. Så bra, andre tror kanskje det er laget med poteter!

Som de fleste lavkarbeter, synes jeg å være besatt av blomkål. I det siste kan jeg bare ikke synes å få nok av det. Takk, mangelen på denne velsmakende grønnsaken er avsluttet, og det er lett å finne i butikkene igjen. Forhåpentligvis vil det aldri skje igjen!

Jeg har venturing utenfor normen litt. Noen folk kan til og med tro at jeg krysset linjen da jeg postet min blomkål sjokoladepudding forrige uke. Men hvis du ikke har prøvd denne veggie i dessertform, trenger du virkelig å dømme. Det smaker så mye bedre enn det høres ut. Jeg forsikrer deg!

Jeg har noen flere ideer til bruk av blomkål i fremtidige oppskrifter. Men, la oss komme tilbake til en av de beste bruksområder. Vi vet alle at det er et fantastisk stativ for potetmos. Jeg er en hvitløk elsker, så jeg trakk opp den grunnleggende oppskriften for å lage en low carb hvitløk blomkål mos med moske selleri rot.

Selv om blomkål gjør en fantastisk erstatning for potetmos på egenhånd, legger sellerirot det til en tekstur som er nærmere den virkelige tingen. Selgerrotten gjør det litt tykkere også. Det er en fin artikkel om lavkarbon faux poteter her.

For å få en god hvitløksmag, stekte jeg et par krydder hvitløk i ovnen. Jeg pakket dem bare i folie med olivenolje og salt. Deretter ble de bakt til de ble myknet.

Når grønnsakene ble tilberedt, pleide jeg dem i en matprosessor. Deretter ble det stekt hvitløkskrem, smør og krydder tilsatt. Alt ble deretter behandlet til glatt.

Hvis du følger et lite carb Paleo diett, kan smøret lett erstattes med ghee. Jeg holder alltid et glass ghee på kjøkkenet. Jeg likte denne oppskriften med en av dem.

Du vil glede deg over denne yummy hvitløk blomkål mos med moske selleri rot som en side med en fin saftig grillet biff. Det er også en fin side rett å servere med kylling, svinekjøtt eller skinke. Jeg liker å spise denne sletten som en matbit.

Min mann liker ikke hvitløk så mye som jeg gjør, så jeg må kanskje redusere hvitløk i oppskriften hvis jeg skal forsøke å sende denne ene på ham. Han elsker potetmos og hater blomkål. Jeg kan prøve en litt modifisert blanding av begge for å se om han merker at det ikke er poteter.

Påskeferien kommer opp, så dette ville være en velsmakende parabolen å servere sammen med en skinke. Jeg har fortsatt ikke tenkt på hva jeg skal gjøre for ferien dessert. Min kokoskremspai går alltid bra, så jeg kunne bare gjøre det igjen.

Jeg vedder på at denne hvitløk blomkål selleri rotmokka også ville fryse godt. Du kan gjøre opp et stort parti og fryse i enkle porsjoner. Jeg fryse mye fordi jeg er den eneste som spiser lav karb i huset. Jeg jobber fortsatt med å konvertere resten av familien over.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: