Hvitløk Sitron og Parmesan Brent Brussel Sprouts - Mynutritionalpal.com

Hvitløk Sitron og Parmesan Brente Brussel Spirer

Husker vi ikke alle ganger når vi var unge som våre foreldre eller besteforeldre prøvde å få oss til å spise våre brusselspirer? Det er morsomt, barn og brusselspirer, jeg tror det er bare en av de tingene som vi vokser vår smak i matendringer. Vi ønsker mer dybde av smak vs den tallerken pasta med smør og salt. Du vil elske deilig smak i disse brusselspirene! Steking dem i ovnen øker dem ti ganger og de ekstra smaker av fersk sitron, hvitløk og parmesan, vel dere alle vet hva den enkle kombinasjonen kan gjøre. Undrer, ikke sant?

Dette er en sunn side som er lett å gjøre og sikker på å tilfredsstille. Neste gang jeg vil prøve disse med tørkede tranebær og pecanbit (mens du unnlater hvitløk, ekstra sitron spritz og parmesan) for en annen spennende smakkombinasjon. Hvis du går den ruten, legg til 1 ss brunt sukker når du smider med olje og sitron, tilsett deretter 3/4 kopp tørkede tranebær og 1/3 kopp hakkede pecanstykker i løpet av de siste 5 minuttene av steking (og utelat de nevnte ingrediensene som er nevnt bare i forkant).

Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Hvitløk Sitron og Parmesan Brente Brussel Spirer

5 fra 1 stemme

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Disse hvitløk sitron- og parmesanstegte Brusselspirer er den perfekte siden for alle steke middager

Kurs: Sideskille Mat: Amerikansk Søkeord: Brusselspirer side, Brente Spirer Prep Tid: 10 minutterKooktid: 25 minutterServering: 4 ServeringerKalorier: 138 kcalAuthor: Jaclyn

ingredienser

  • 1 pund brusselspirer, skyllet og tørket, ender trimmet, skåret i halv lengde
  • 2 – 3 fedd hvitløk, hakket
  • 2 ss ekstra jomfruolivenolje
  • 2 ts fersk sitronsaft, pluss mer for servering
  • 1/2 ts (lite) fint havsalt, eller smake
  • 1/4 ts ferskjord svart pepper
  • 1/4 kopp ny revet parmesanost

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 grader. Legg brusselspirer og hvitløk til en stor mikseskål, drizzle med olivenolje og sitronsaft og kast deretter. Dryss med salt og pepper og kast. Spred på et kakeblad i et jevnt lag.
  2. Bake i forvarmet ovn, kast en gang halvveis gjennom baking, til gyldenbrun på kanter, ca 25 – 30 minutter. Serveres varm spritzed med mer sitronsaft til smak og toppet med parmesanost.
  3. Oppskriftskilde: Tilpasset litt fra hele maten

NæringsfaktaGarlic sitron og parmesan Brent Brussel SproutsAmount Per Servingkalorier 138 kalorier fra fett 81% Daglig verdi*Total mengde fett 9g 14%Mettet fett 2g 10%kolesterol 5mg 2%natrium 414 mg 17%kalium 441mg 13%Totalt karbohydrater 10g 3%Kostfiber 4g 16%Sukker 2gProtein 6g 12%Vitamin A 18,2% C-vitamin 118% Kalsium 11,7% Iron 9,1% * Prosent Daglige verdier er basert på et 2000-kalori diett.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: