Iced Sugar Cookies - Mynutritionalpal.com

Iced Sugar Cookies

Jeg har en bekjennelse. Dette er aller første gang i mitt liv har jeg gjort kongelig glasur. Det er aller første gang i mitt liv jeg har laget iskremkaker. Så vær så snill, ikke vær for kritisk. Jeg har noen ting å lære om triks av glasur. Grunnen til at jeg ikke har gjort is og kaker sukkerkaker til nå fordi jeg har smakt iskakekaker før, og jeg har alltid likt den frostete puffy-versjonen bedre. Men iskremkaker kan bli dekorert langt vakrere, og de får bedre gaver, så jeg bestemte meg for at det var den perfekte sesongen å gi dem en prøve.


Isingen var egentlig ikke vanskelig å takke Annies fantastiske opplæring (fra bloggen hennes – Annies mat). Før jeg leste den opplæringen, visste jeg ikke engang hva flomisingen var. Hennes blogg har alltid vært en av mine favoritter. Hun gjør fantastisk arbeid som alltid ser feilfritt ut.
Disse kakene er så deilige og er også så morsomme å lage. Noen av dere kan vite ved å vite hvordan jeg elsker kunst og jeg elsker mat, slik at disse informasjonskapslene er laget for meg. Jeg elsket hvordan jeg fikk til å gjøre hver cookie unik, akkurat som du aldri vil finne en identisk snøfnugg.
Jeg vet ikke hvorfor jeg var så sterk på iskakebiter i fortiden. De er i utgangspunktet en myk shortbreadkake med sukkerholdig glasur. Hvordan kunne det ikke vært bra? De minnet meg om hvordan jeg vil gjenskape en av mine favorittkaker fra min barndom, de Keebler rosa iste kakene med deres deilige muskatursmak. Disse smaker ingenting som de, disse er langt bedre de var bare en morsom påminnelse av en eller annen grunn.
Husk at disse informasjonskapslene ikke er en batch du kan ha gjort på 20 minutter, de tar litt tid, men du trenger ikke å legge så mye tid inn i dem som jeg gjorde. Hvis du bare ville isen dem med en solid farge og kanskje legge til noe strømpe, ville det være raskere enn å pusse ytterligere dekorasjoner blant toppene. Uansett håper jeg at du har en sjanse til å prøve disse informasjonskapslene snart. De er rett og slett fantastisk med deres delikate, buttery cookie smak og det lett crunchy skallet fra glasur. MMMM de er en cookie du kommer til å huske. Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Iced Sugar Cookies

5 fra 2 stemmer

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: Oppskrift avkastning varierer *

ingredienser

 • 1 kopp saltet smør, myknet
 • 1 1/2 kopper pulverisert sukker
 • 1/2 ts salt
 • 1 stort egg
 • 1 1/2 ts vanilje ekstrakt
 • 1/2 ts mandel ekstrakt
 • 2 1/2 kopper allsidig mel
 • 1 oppskrift Royal Icing fra Annies Eats

Bruksanvisning

 1. I skålen av en elektrisk stativblander utstyrt med padlevedlegget, blander smør, pulverisert sukker og salt med lav hastighet til det kombineres godt, ca 20 sekunder. Bland i egg, vanilje og mandel ekstrakt. Med blander sett på lav hastighet, sakte tilsett mel og bland til kombinere. Overfør deigen til en lufttett beholder og avkjøl inntil den er i ca 1 1/2 time. Fryse sammen deig en gang med en treskje halvveis gjennom kjøling til fast i ca 40 minutter – det er det jeg gjorde).
 2. Forvarm ovnen til 375 grader. Linje kakeplater med silpatter eller pergamentpapir. Rull deigen ut på en sjenerøs melet overflate til 1/4-tommers tykkelse, og kutt deigen til ønsket form ved hjelp av kakeskiver. Forsiktig overfør kuttformer til tilberedte bakeplater og bake i forvarmet ovn i 8-10 minutter, kantene skal ikke brune. Tillat informasjonskapsler å kjøle seg i minst 5 minutter før overføring til et stativ for å avkjøles. Kok kaker helt og frost med glasur.

For glasur

 1. For en fantastisk opplæring om hvordan å dekorere med Royal Icing, se lenken på Annies Eats her og følg oppskriften hennes på Royal Icing her.
 2. * Jeg fikk 26 kaker, jeg lagde om lag 1/2 av dem store snøflak og halvparten av dem små snøflak, så det vil bare avhenge av størrelsen på kakeskytterne.
 3. Oppskriftskilde: Sukkerkaker tilpasset litt fra Annies mat

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: