Keto Krate Review - august 2016

Keto Krate Review – august 2016

For de fulle ingrediensene og instruksjonene, se oppskriftskortet nederst. Før du ruller, har innlegget ekstra tips!

Min andre Keto Krate-bok kom i forrige uke! Jeg elsker denne måneds lave karbo godbiter og er så glad for å dele dem med deg. Jeg synes det er nyttig for alle som tenker på boksen for å se hvordan det er som hver måned, og håper at min anmeldelse hjelper deg.

Hvis du ikke har hørt om Keto Krate, er det en månedlig abonnementskasse fullpakket med lav karbo snacks. Hver måned sender de deg 7-9 produkter, som inkluderer en rekke barer, nøtter, krydder, matlaging ingredienser, tørket ost, kjøtt og drikke – alt sammen med ikke mer enn 5 gram karbohydrater per porsjon.

Tydeligvis er boksen perfekt for folk som følger en lavt karbohydrat eller ketogent diett, men jeg tror det er også en god form for noen kutte ut sukker eller gluten, fordi de inkluderte produktene er nesten alltid naturlig glutenfrie og praktisk talt sukkerfrie. Det er en praktisk måte å oppdage nye produkter eller merker du kanskje ikke ellers har kjent om, og de inkluderer selv kuponger slik at du kan kjøpe mer av det du likte. De har også en 100% pengene tilbake-garanti, som bare viser hvor mye de står bak deres tjeneste.

Hvis du er klar til å prøve Keto Krate, kan du registrere deg her – eller fortsett å lese for å se hva som er i det.

Keto Krate August 2016 Innhold


Primal Kitchen Greek Vinaigrette

Jeg har lyst til å prøve Primal Kitchen-merkevaren en stund. De er mest kjent for sin paleo majones, men denne greske vinaigratten er også fantastisk. Denne dressingen er lav carb, paleo-vennlig, og har enkle, økologiske ingredienser. Den er laget med avokadoolje, noe som gir den en mild smak. Det så så godt ut at jeg omgående revidert min måltidsplan for uken det kom til å inkludere en gresk salat. Paret med modne tomater, sprø agurker og fetaost, det var bare perfekt.

Du kan kjøpe den her.


ProTings Protein Chips: Zesto Nacho

Når du tenker på lav carb snacks, tror du sannsynligvis ikke på chips – unntatt kanskje veggie chips eller ostflis, men absolutt ikke nachos. ProTings var en hyggelig overraskelse i den avdelingen. Laget med ert protein og linfrø, er deres tekstur uventet lik tradisjonelle pita-chips. De er også veganer, glutenfrie og GMO-frie. Jeg liker spesielt denne Zesty Nacho sorten – smakprofilen minner meg om Doritos!

Du kan kjøpe dem her.

B-UP Protein Bar: Peanut Butter & Jelly
Da jeg så at denne proteinbaren smaken ble kalt PB & J, var jeg skeptisk. Jeg har aldri sett en matbit med den smaken og trodde ikke det kunne enkelt replikeres i en bar som dette, men det er faktisk spot on! Tekstur er tett og seig, som en typisk proteinbar. Den har et lavere lag som smaker som et søtet peanøttsmørbrød og et kremaktig øvre lag som smaker som en kombinasjon av peanøttsmør og gelé. Den er søtet med xylitol og stevia – horn for naturlige søtningsmidler! Proteinkilden kommer fra whey protein isolat, noe som er bra fordi det betyr at det er en komplett kilde til protein og inneholder alle essensielle aminosyrer. Keto Krate inkluderte en kupong for $ 5 av en boks, og selskapet tilbyr andre deilige hørende smaker som Sugar Cookie, Cinnamon Roll og Chocolate Chip Cookie deig, så jeg gleder meg til å prøve flere av dem.

Du kan kjøpe dem her.


Folkets valg Machaca Jerky

Har du noen gang hørt om ristet biff jerky? Nei, jeg heller. Det viser seg at dette er fantastisk! Jeg elsker den enkle ingredienslisten – biff, vann, havsalt, krydder og hvitløkspulver. Pakken anbefaler å legge dem til egg, som skjer for å være en glimrende ide. Jeg la dem til en ost omelett til frokost, og det var så, så bra. Tekstur er som et kryss mellom strimlet kylling og biff jerky. Jeg skal kjøpe dette igjen!

Du kan kjøpe den her.


God Dees Mix: Sjokolade Brownies
Mærket på pakken fikk øyet med en gang: Glutenfri, hvetefri, soyafri og sukkerfri. Jeg kjøper sjelden bakervarer, fordi de pleier å ha tvilsomme ingredienser, men det er ikke tilfelle med denne. Den søtes hovedsakelig med erytritol, som er min favoritt søtningsmiddel, og stevia ekstrakt er også oppført som en ingrediens for ekstra søthet. Ellers inneholder ingredienslisten prebiotisk fiber, kakaopulver, solsikkefrømel, bakepulver og salt. Jeg elsker at alle ingrediensene er naturlige! Viktigst, disse brownies er rike og sjokolade-y, akkurat som du vil ha brownies. De har instruksjoner på baksiden for både fudge-lignende og kake-lignende brownies, slik at du kan velge hvordan du liker dem. Jeg gikk med fudgy og de var perfekte!

ProTings Protein Chips: Ristet havsalt
Noen ganger er enkelhet best. Det handler om disse ristede havsaltproteinflisene. De er akkurat som Zesty Nacho som jeg har beskrevet ovenfor, men med en mer klassisk smakprofil. Disse fungerte perfekt som et kjøretøy for en varm spinat dukkert jeg laget (oppskrift å komme!). På samme måte som nacho-smaken er de fullpakket med protein, lite karbohydrater, veganer og GMO-frie.

Du kan kjøpe dem her.

La Tortilla Factory Low Carb Tortillas
Disse tortillaene er ikke glutenfrie, men de er lave karbohydrater og overraskende deilig. Selv om jeg ikke teller kalorier, vil folk som gjør det gjerne vite at de bare har 50 kalorier hver. Deres primære ingrediens er havrefiber, og derfor har de bare 3 g netto karbohydrater hver til tross for hveten i dem. Personlig er jeg ikke en fan av soya mel og hvete gluten ingredienser i dem, men for en god mat er ingredienslisten anstendig.De har fordelene ved å bruke presserolje og ikke modifisert matstivelse, hydrogenerte fettstoffer, kunstige søtningsmidler eller GMO-ingredienser. Jeg spiser sjelden gluten, men gjorde et unntak for å prøve dem ut. De laget for deilige quesadillas! Du kan lage dine egne low carb tortillas ved hjelp av oppskriften her, men hvis du trenger praktisk butikk kjøpt lav carb tortillas, kan de fra La Tortilla Factory være et rimelig alternativ.

Du kan kjøpe dem her.

Sammendrag

Jeg tror virkelig at Keto Krate-boksen er en utmerket verdi, og gleder meg til å motta en ny boks hver måned. Kostnaden er $ 34,95 pluss $ 4,95 frakt, men verdien av produktene er alltid høyere enn prisen på boksen. Og du vil bruke minst $ 20 på frakt hvis du vil ha alle disse produktene sendt til deg separat.

Den beste delen er at du får oppdage nye produkter, levert rett til døren din, uten forpliktelse. Hvem har tid til å stadig søke etter nye low carb snacks? Med variasjonen du får i hver Keto Krate, kan du prøve en haug med forskjellige produkter, og bruk de medfølgende kupongene til å kjøpe flere av dine favoritter.

Siden de tilbyr en pengene-tilbake-garanti, ser jeg ingen grunn til ikke å prøve det.

Liker du hva du ser?
Registrer deg for Keto Krate
å få din egen lavkarboks boks!

Opplysning: Keto Krate har sendt meg disse produktene til anmeldelse. Alle meninger er egentlig min egen, og jeg anbefaler kun produkter jeg tror på. Jeg vil gjerne betale full pris for Keto Krate som jeg tror det er en stor verdi.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: