Kokosmør Sjokolade Chip Cookie Dough

Kokosmør Sjokolade Chip Cookie Dough

Glutenfri lav carb kokosmelte sjokoladespissekakedeig biter ment å bli spist rå. Ingen baking nødvendig! Spis med skjeer eller lage bettestørrelser.

Er du en elsker av enkle og raske, ikke bake oppskrifter? Med den travle timeplanen har jeg en tendens til å favorisere de enkleste og raskeste oppskrifter jeg kan finne.

Jeg har bare ikke råd til å bruke for mye tid på kjøkkenet. Hvis jeg ikke hadde jobb eller barn til å pleie, kunne jeg se meg selv eksperimentere mer med kompliserte oppskrifter.

Når mitt yngste barn begynner å bli mer selvstendig, kan jeg ha mer tid til matlaging og baking av ting jeg elsker. Eller, hvis jeg klarer å pensjonere tidlig fra jobb på en eller annen måte. Vi kan alle drømme, ikke sant?

Siden kokosmel er rimelig og lett å finne. Jeg jobbet med det i en ikke-bake-sjokoladekake-cookie-deigrecept.

Jeg vet at kokosmel har mer karbohydrater enn mandelmel, men de fleste er fiberkarbohydrater som ikke er så dårlige. Du trenger heller ikke så mye kokosmel som mandelmel når du erstatter vanlig mel i oppskrifter.

Det meste av fettet i mandelmel er Omega-6, som har vist seg å forårsake betennelse i store mengder. Det amerikanske dietten har en tendens til å være for høy i Omega-6.

Det anbefales å balansere Omega-6 og Omega-3 i et forhold et sted rundt 2: 1 – 4: 1 eller lavere. Den typiske amerikanske dietten har et forhold som er mer som 14: 1 – 25: 1, som er overdrevet.

Så, bør du være oppmerksom på omega fettene og forsøke å balansere dem etter behov. Dette er en av grunnene til at jeg har brukt mer kokosmel og mindre mandelmel. Smør, som kokosnøttolje, er også lav i Omega-6.

Det er en god mengde tung krem ​​som brukes i denne oppskriften. Hvis du er bekymret for karbohydrater i tung krem, foreslår jeg at du bare bruker ren, tung krem ​​som ikke inneholder noen tilsetningsstoffer.

Jeg kjøper Farmer's Cow heavy cream. Det er et lokalt merke som ikke inneholder karrageenan eller rBHT hormoner.

Carrageenan er et vanlig naturlig tilsetningsstoff som finnes i tung krem ​​og andre meieriprodukter. Det er en svært bearbeidet forbindelse avledet fra rødt tang.

Som for mye Omega-6, kan karrageenan forårsake betennelse. Jeg har lest matmerkene nøye for å unngå det. Det tilsetter karbohydrater og kan føre til glukoseintoleranse, insulinresistens og inhibering av insulinsignalering.

Høres ikke ut som noe diabetiker burde spise! Du kan lese mer om farene ved carrageenan på Dr. Weils nettsted.

Min far har fulgt Dr. Weil i et par tiår. Og jeg begynte å lese nyhetsbrevene sine for over 15 år siden.

Det handler om når jeg begynte å rydde opp dietten og bruke naturlige rettsmidler.

Jeg deler min erfaring med alternativ medisin og mer på mitt allnaturalideas.com nettsted som nettopp ble lansert i forrige uke.

Noen mennesker foretrekker smaken av mandelmel over kokosmel som mandler har en mer nøytral smak. Den særegne smaken av kokosmel bryr meg ikke.

Hvordan lage lav karb Glutenfri Kokosmør Sjokolade Chip Cookie Dough

Hvis du ikke liker smaken av kokosnøttemel, kan disse lavkarbon-sjokoladekake-kakebittene trolig bli laget med mandelsmør i stedet for kokosmel hvis du foretrekker det.

Det ville ikke trenge nesten like mye væske, så du kunne redusere eller muligens eliminere den tunge krem. Jeg kan prøve en mandelsmør versjon neste gang for å se hvordan den sammenlignes med denne kokosmjölbaserte oppskriften.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: