Kokosmør Tranebær Gresskar Muffins

Kokosmør Tranebær Gresskar Muffins

Nyt to flotte høstsmak sammen i disse enkle å lage muffins. Disse deilig Kokosmøt Tranebær Gresskar Muffins er lavkarb og glutenfri.

Elsker du ikke bare smaker av høsten? Jeg gjør det sikkert. Derfor kombinerte jeg to av mine favoritter i disse glutenfrie lavkarbon kokosnøttmelmuffins.

De er ikke så søte og er veldig fuktige. Og de er fulle av tranebær og gresskar smaker.

Jeg vet at det er mange nøtterallergier der ute, så jeg valgte å gjøre dem også mutterfrie. Mange av mine oppskrifter kombinerer kokosmel med mandelmel, men jeg har blitt bedre til å bruke bare kokosmel.

En annen stor fordel er at kokosmel har en tendens til å være litt billigere enn mandelmel, noe som gjør at det blir lavt karbo bedre på budsjettet. Jeg har også funnet ut at bakevarer laget med kokosmøte holder sammen bedre enn de som er laget med mandelmel.

Når du bruker kokosmel, liker jeg å sile den først. Det ser alltid ut til å være litt klumpete rett fra beholderen.

Sifting vil bryte opp klumpene og la det blande seg til de andre ingrediensene bedre. For denne tranebær-gresskar-muffinsoppskriften blandet jeg kokosmel med bakepulver og gresskar-krydderkrydder først.

Så, i en separat bolle, pisket jeg opp alle de våte ingrediensene, inkludert søtningsmidler med en elektrisk mikser. Jeg liker å slå smeten i et par minutter for å sikre at alt er godt kombinert og fluff i noen luftlomme.

Med kokosmel, må du bruke omtrent like lik væske og dobbelt eller flere egg for å få batteriet riktig. Dette melet suger bare opp væske som gal, slik at smeten din har en tendens til å være veldig tykk.

Jeg brukte tørkede tranebær fra LC Foods, men du kan også lage din egen lavkarbin crains hjemme med en dehydrator eller i ovnen på lav temperatur.

LC Foods har en tendens til å selge ut av de tørkede tranebærene, så jeg liker å kjøpe flere poser når de er på lager. Du kan kjøpe frysetørrede tranebær fra LC Foods, men du vil rekonstruere dem i vann før du bruker i disse tranebærpommesjongmuffins.

De tørkede tranebærene brettes inn i smeten på slutten og deretter skje i muffinkoppene. Hvis du vil ha glatte topper, må du bruke fingrene eller en liten spatel for å forme toppene på hver muffin før du baker.

Hvis du ikke glatter ut toppene før baking, har muffinsne med støt og ridgees fra skje. Dette er et spørsmål om hvordan du vil ha muffins å se.

Jeg brydde seg ikke om å ta seg tid til å forme hver muffin slik at du kan se at klumper og støt forblir etter at muffins er bakt. Ikke egentlig en stor sak for meg.

Du kan sikkert endre krydderblandingen hvis du liker litt mer ingefær og mindre kanel eller til og med utelukke nellikene hvis du ikke liker dem. Det er mange forskjellige krydderblandinger som fungerer med gresskar, men jeg liker alltid å inkludere kanel, ingefær og muskatnøtt.

Hva er din favoritt low carb mel å bake med? Foretrekker du kokosmel, mandelmel eller en kombinasjon av de to? Det er en artikkel som sammenlikner disse to gode, lavt karbonmørkene her.

Jeg liker å forandre ting litt, men kokosmel blir min favoritt. Jeg liker også å legge til litt myseproteinpulver som synes å bidra til å lette opp glutenfri bakt varer.

Hvis du gir disse tranebærmuffinsene en prøve, vil jeg gjerne høre hvordan de kom ut for deg!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: