Kylling Bok Choy Low Carb Stir Fry - Glutenfri

Kylling Bok Choy Low Carb Stir Fry – Glutenfri

En deilig glutenfri kylling bok choy lav carb omrøring yngel oppskrift. Kjøttet dyppes i eggeplommer og kokosmel i stedet for den tradisjonelle maisstivelsesblandingen.

Jeg har blitt rammet av den utbredte Comcast-nettbruken denne uken som spannet fra Boston til Washington, DC. Før utbruddet hadde jeg noen problemer med internett fordi en fil ikke nå modemet mitt riktig, så jeg antok bare at det var et annet problem som at.

I morges var den første dagen jeg har hatt tid til å se på det og klarte å få tak i en løsning gjennom internettjenesten på mobiltelefonen min. Jeg skjønte ikke hvor avhengig jeg var på internett til den ikke lenger fungerte, spesielt siden vi bruker en gratis telefonsamtale over IP-telefoni som bare fungerer med en solid internettforbindelse.

Nå som jeg har endret DNS-innstillingene på ruteren, er jeg igjen i virksomhet igjen. Min mann er også glad for å ha sin datamaskin tilbake.

Av en eller annen grunn har jeg vært ute etter kinesisk mat, så jeg plukket opp en haug med bok choy som er en grønnsak jeg sjelden kjøper. Den er perfekt for en lav carb-omrøringsgryte som er en annen tallerken som er rask å sette sammen.

Ingrediensene i en rørefry kan variere til hvilke grønnsaker som er til stede. Mengden kjøtt er også vilkårlig og krydder kan justeres etter smak.

For å få en fortykket saus brukte jeg eggeplommer og kokosmjöl i denne low carb kylling bok choy stirre yngel oppskrift. Jeg hadde noen ferske sopp på hånden, så jeg la noen av dem sammen med Bok Choy.

Kyllingen ble dyppet i eggblandingen før steking med hakket hvitløk. Jeg brukte sesamolje for en ekte asiatisk smak, men oliven eller avokadoolje er et bedre alternativ til frøolje.

Kylling bok choy lav carb omrøring yngel var super deilig. Jeg serverte det med litt blomkål ris på siden. Jeg har også laget litt vanlig hvit ris for de som ikke bryr seg om de ekstra karbohydrater.

Å lage en rørefrykt hjemme er mye tryggere enn å bestille, ta ut fra den kinesiske restauranten. De fleste uttaksstedene belegger kjøttet med mel og legger til maisstivelse for å tykke sausen. Og de bruker sjelden glutenfri soyasaus.

Vil du ha mer enkle, lave karbohydrater? Sjekk ut min hamburger grønne bønner røre yngel og kyllinggrønne bønner og tomater røre yngeloppskrifter.

Mine low carb-versjoner gir deg ikke krasjen forbundet med amerikansk kinesisk mat. Spesielt hvis du serverer dette med litt blomkål ris i stedet for vanlig hvit ris.

Faktisk kan du faktisk ha mer energi å spise disse deilige asiatiske inspirerte retter. Det er fordi de er så mye lavere i karbohydrater enn maten du får på en kinesisk restaurant.

Du trenger ikke å bruke de asiatiske grønnsakene for å lage en god rørefry. Jeg bruker bare hva kjøtt og grønnsaker jeg har stek dem sammen.

Å legge i en liten tamari eller soyasaus til blandingen gir det en fin smak. Du trenger ikke å belegge kjøttet først med en eggblanding hvis du vil spare litt tid.

Så, neste gang du er ute etter kinesisk uttak, gi denne kyllingboken Cho Choy, lav karbo-omrøringsrestaurant, en oppskrift. Den er lav i karbohydrater og glutenfri og full av smak.

Du er velkommen til å bytte opp oppskriften slik at den passer til din smak. Hvis du ikke finner bok choy, er napa kål en god erstatning. Eller, en annen sunn, lav carb grønnsak.

Har du en favorittrett som du liker å bestille på en kinesisk restaurant? Vil du se en lav carb versjon? Min favoritt har alltid vært den enkle rørefrokosten.

Min mann bestiller alltid General Tso kylling. Jeg har aldri vært en fan av breaded kjøttet og altfor søt saus. Men jeg tror jeg kan lage en lav carb-versjon.

Jeg håper du liker denne kylling bok choy. Det ligner på en oppskrift som min mor pleide å lage da jeg var yngre.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: