Kyllinggrønn Bean Rørfrykt med Tomater

Kyllinggrønn Bean Rørfrykt med Tomater

En fantastisk kylling grønn bønne røre yngel som koker opp raskt i en skillet. Denne raske og enkle kyllingretten gjør et sunt lavkarbidmåltid.

Jeg elsker en skilletretter som kombinerer kjøtt og grønnsaker. Denne kyllingskjell er enkel og rask. Det er noe jeg gjør på fluen.

Jeg jobber 10 timers dager så jeg koker sjelden et måltid som krever mye forberedelse på arbeidsnetter. Denne kyllinggrønne bønnerør-frityrrecepten får middag på bordet fort!

Vi får fremdeles tomater ut av hagen. Jeg foretrekker å bruke dem friske heller enn hermetisert eller frosset. Dette var en enkel middag for meg å sette sammen etter jobb og bruke opp de hagen tomater.

Du trenger ikke bruke friske tomater eller grønne bønner i denne parabolen. Hermetiserte grønne bønner og eller tomater fungerer like bra. Jeg liker også å holde frosne grønne bønner i fryseren som skal brukes når jeg ikke har ferske råvarer på hånden.

Ved å bruke hermetiserte eller frosne grønne bønner sparer du tid fordi du ikke trenger å klemme av endene. Det er en god ide å beholde et godt tilbud på hermetiske og frosne lavkarb veggfester hjemme.

Selv om du kan røre stek kylling og grønnsaker i oliven eller avokado olje, liker jeg smaken som resulterer når du smår i smør. Jeg bruker ikke alltid smør i denne kyllingen grønn, men det har vært rørefrystrecept. Og jeg anbefaler ikke å bruke en frøolje.

Jeg vokste opp på enkle retter som denne. Min far var kokken, og han ville ofte gjøre en rask rørefryt med kjøtt og grønnsaker for å servere med ris.

Disse dagene bryter jeg ikke med ris. Men når jeg har tid, legger jeg opp en stor mengde lett blomkålrisiko og fryser i enkle porsjoner for å gå med middag.

Hvis du ikke er mye av en kokk, vil du elske enkelheten ved denne lavkarbon kyllinggrønne bønnerørstegfisken. Du trenger bare å ha grunnleggende matlaging ferdigheter.

Faktisk lagde jeg mange av disse ristfettene når jeg bodde på egen hånd i en off-campus-leilighet mens jeg var på college. Og jeg var ganske clueless når det kom til å lage mat igjen i disse dager.

Mange tror at matlaging er tidkrevende. Men det avhenger av hva du gjør. Det er så mye sunnere å lage din egen mat hjemme. Og du sparer mye mot å gå ut for å spise.

Jeg stoler ikke på mat på restaurantene. De bruker ofte næringsmidler over friske hele matvarer. Du vet aldri hva du skal få.

Hvis du er på utkikk etter noen få enkle skilletretter for å prøve på lavt carb diett, har jeg flere andre på nettstedet. Min meksikanske Zucchini Beef oppskrift har vært super populær. Om sommeren liker jeg også å lage min kylling squash skillet tallerken for å bruke opp våre hagen veggies.

Jeg håper du liker dette så mye som jeg gjorde etter en lang arbeidsdag. Hva er din favoritt raske og enkle tallerken for å få middag på bordet raskt?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: