Lavendel-Vanilje Bean Rice Krispie Treats - Mynutritionalpal.com

Lavendel-Vanilje Bean Rice Krispie Treats

Lei av samme gamle ren Rice Krispie Treats? Vel, virkelig hvem som noen gang kunne bli lei av dem, men disse må du prøve. Jeg lurte på noe med lavendel, men jeg hadde ikke mye tid til å bake noe, så jeg bestemte meg for å legge det til en av mine favoritt hurtige behandler. Jeg glemmer ofte å para sammen med sofistikerte og disse er bare min ide om slike.

Vanligvis når jeg lager Rice Krispie Treats, vil jeg alltid lagre en skje av den varme blandingen i pannen etter at jeg har hellet den i bakefatet. Det er høydepunktet av Rice Krispie Treats – den elastiske, stryke, buttery marshmallow blandingen. Det er så drømmende. Denne gangen elsket jeg disse så mye jeg tror jeg lagret omtrent halvparten av pannen der for meg å spise varmt :). Jeg tror en annen deilig variasjon på disse ville være å legge til sitronzest eller sitronekstrakt i stedet for vaniljebønner. Lavendel og sitron er en annen fantastisk kombinasjon. Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Lavendel-Vanilje Bean Rice Krispie Treats

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

ingredienser

  • 1/4 kopp saltet smør, terninger i 1 ss biter
  • 1 1/2 ts tørket kulinarisk lavendel, finhakket
  • Frø av 1 vaniljebønner Jeg selger dem!
  • 1 (10 oz) bag miniatyr marshmallows (jeg liker å kaste i en annen kopp hvis jeg har mer)
  • 6 kopper Rice Krispies frokostblanding

Bruksanvisning

  1. Smelt smør sammen med lavendel- og vaniljefrøfrø i en stor, non-stick saucepan over middels lav varme. Tilsett i marshmallows og kok, rør hele tiden til smeltet. Fjern fra varme og brett i Rice Krispies frokostblanding. Spred inn i en smørret 9-tommers bakeplate. Dekk med plastfolie og la det hvile ved romtemperatur til sett, ca. 20 – 30 minutter, deretter kutt i firkanter. Oppbevares i en lufttett beholder.
  2. Oppskriftskilde: tilpasset lett fra den opprinnelige Rice Krispies Treats
Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: