Low Carb Chicken Cordon Bleu med Kokosjikt

Low Carb Chicken Cordon Bleu med Kokosjikt

En deilig keto low carb kylling cordon bleu med et skarpt kokosnøttbelegg. Det er en enkel hovedrett som er elegant nok til å tjene på helligdager!

Selv om jeg har en super lett kylling cordon bleu stil gryte oppskrift, er det ikke det samme som originalen. Så satte jeg meg for å lage en lavkarbo-versjon av denne panerte kyllingen.

Etter å ha lært om hvordan matvarer forverrer autoimmune forhold som min Graves 'sykdom, har jeg kuttet meg tilbake på nøtter. Og jeg har spist mye mer kokosnøtt.

Snarere enn å bruke et lavkarbidmel for breading, trodde jeg at tørket kokosnøtt ville gjøre sprøere belegg på lavkarbon kylling-cordon bleu. Breading ligner på det som ble brukt i kokosnøttrecepten, men uten det tilsatte kokosmelet.

Og jeg hadde rett med å bruke tørket strimlet kokosnøtt. Ikke bare brøt belegget seg skarpt, det har en fin kokosmak som jeg egentlig elsker.

Hvis du ikke er i kokos, kan du i stedet bruke en mandelmel type breading. Du kan se et eksempel på det i min glutenfri riste og bake kyllingrecept.

Jeg valgte å bruke Edamost i fyllingen sammen med mozzarellaost, selv om sveitsisk ost vanligvis brukes. Årsaken er at queso de bolla, navnet Edamost på Filippinene, serveres tradisjonelt på julen.

Så, denne low carb kylling cordon blå er perfekt for servering på en filippinsk ferie middag. Jeg planlegger å gjøre det som en hovedrett for min familie Thanksgiving middag. Jeg tror min far skal elske det fordi han er en stor kokosnøtt eater også.

Min søster er vert for familien til Thanksgiving, og jeg er sikker på at hun vil lage en deilig kalkun med alle fiksingene. Men hun er ikke så streng med karbohydrater som jeg, så jeg liker alltid å ta med alternative retter.

Mange av mine familiemedlemmer har gått glutenfri og noen av dem har flyttet til lavt karbohydrat. Jeg har også unngått meieri. Men matenes følsomhetsprøve viste at jeg ikke var følsom for meieri, så jeg tillater meg å ha ekte ost på spesielle anledninger.

Du kan lure på hvorfor jeg unngår meieri hvis jeg ikke er følsom overfor det. Det er fordi kaseinproteinet i melkeprodukter kan utløse betennelse som er noe du ikke vil ha hvis du har en autoimmun skjoldbruskkjertelforstyrrelse.

Kasein i geitemelk ligger mye nærmere menneskemelk, så når jeg henger av ost, ser jeg etter de som er laget med geitmelk. Heldigvis er det en fantastisk gård i nærheten som gjør geitmelkost!

Jeg kan hente litt av den osten laget av geitemelk til å bruke i denne low carb kylling cordon bleu oppskrift. Det ville gjøre oppskriften litt mer gourmet. Og det ville være interessant å se hva familien min tenker på det.

Jeg vil definitivt skjære opp den kokte kyllingen, slik at brikkene ikke er for store. Faktisk gjør denne fylte kyllingrecepten en god forrett når den er oppskåret i mindre stykker.

For å være ærlig, elsker jeg denne tradisjonelle kylling-cordonblå mye mer enn gryteversjonen. Og jeg tror denne hovedretten er mye finere å tjene.

Jeg håper du vil gi denne enkle kyllingretten et forsøk. Og hvis du gjør det, vil jeg gjerne høre hva du synes i kommentarene.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: