Low Carb Crack Slaw med biff og kål

Low Carb Crack Slaw med biff og kål

En rask og enkel lav carb crack crack slaw laget med revet kål og biff. Så bra, det kan være addicting, som er hvordan det fikk navnet sitt.

Det kan komme som en overraskelse at jeg aldri har laget den populære skilletretten laget med coleslaw-blanding og biff til nå. Jeg bestemte meg for å gjøre det sist helg og se om det lever opp til navnet.

Det er en populær oppskrift fra forumet Low Carb Friends. De kalt det sprekk slaw fordi det smaker så bra, det er addicting.

Mine eldre to barn ga meg noe merkelig utseende da jeg begynte å snakke om navnet på parabolen. Når jeg fortalte dem hva det var, var de som "det trenger virkelig å ha et annet navn."

De tror ikke sprekk høres veldig tiltalende som en mat. Jeg må være enig. Likevel hadde jeg et kramhode av kål i kjøleskapet og ønsket å finne ut hvorfor oppskriften får slike rave vurderinger.

Hva er crack slaw? Det er en tallerken som vanligvis er laget med en pose med coleslaw-blanding for å gjøre ting enkelt, men jeg finner gitterkål i matprosessoren er like lett.

Du bare brune opp bakkekjøtt, sett den til side, og stek opp den ristede kålblandingen i samme panne. Det er vanligvis krydret med soyasaus og sprinkling av krydder. De fleste gjør det med biff, men du kan bruke bakken kalkun eller kylling.

Jeg vokste opp på asiatisk mat så nesten alt familien min spiste hadde soyasaus i den. Siden sojasaus vanligvis har hvete i det, foretrekker jeg å bruke tamari i stedet. Imidlertid har jeg flyttet vekk fra soya sammen, så jeg har brukt kokosnøtt aminos som er litt dyrt.

Du kan tilpasse denne parabolen med krydder som passer din egen smak. Jeg liker min litt krydret, så jeg sprinkler på rød pepperflak. Du kan like det litt søtere eller foretrekker å legge søtningsmidlet ut helt.

Den gode tingen om lav carb crack crack slaw er at det er så lett å kaste sammen. Dette gjør det perfekt for de travle weekender når du trenger å spise middag på bordet raskt.

Jeg glemmer ofte hvor deilig og allsidig kål er. Blomkål synes alltid å få oppmerksomheten som går til lavkarbon grønnsak.

Men det er så mange ting du kan gjøre med kål. I denne parabolen er det revet kål som minner om ris. Og i motsetning til blomkål, gjør kål kjempefint nudler når skåret i lange tråder!

Denne low carb crack-slaw gjorde meg klar over at jeg trenger å spise mer kål. Det er en så god lavkarbon grønnsak!

Spiser du mye kål? Hva er din favoritt måte å tjene den på? Mine favorittoppskrifter er en kremet biffgryte og coleslaw.

Men nå som jeg har oppdaget hvordan deilig kål slaw er, blir den lagt til min favorittliste over kåloppskrifter! Det blir vanlig i min rotasjon.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: