Low Carb Peanut Butter Cups i lett å lage firkanter

Low Carb Peanut Butter Cups i lett å lage firkanter

Smaken av low carb peanut smør kopper i lett å lage firkanter. Glem muggene og spar tid ved å lage denne populære candy i barform.

Er du en elsker av den populære peanøttsmørkoppen candy? Jeg er absolutt. Det blir ikke mye bedre enn smaken av yummy peanøttsmør belagt i sjokolade.

Dette er en modifisering av lavkarbo peanøtt smørfudge oppskrift. Selv om jeg likte fudgen, trodde jeg at Splenda gjorde det for søtt og det var litt vanlig. Det som virkelig trengte var et lag med sjokolade på toppen!

For denne enkle lavkarbo-peanøttsmør kopper oppskriften, jeg byttet søtningsmiddel til en blanding av stevia og erytritol som toner ned søtheten. Jeg spredte også smeltet sjokolade på toppen.

Det ekstra laget med sjokolade gjør fudgesmak akkurat som en Reese's Peanut Butter Cup! Jeg tror disse rutene ville smake fantastisk kuttet opp og blandet i lavkarbium vanilje iskrem – en hjemmelaget lav carb DQ Blizzard.

Disse low carb peanøttsmør koppene i firkanter minner meg om en oppskrift som jeg lærte å lage i middelskolehjemøkonomikklassen. Denne oppskriften blandet graham cracker smuler i peanøttsmørblandingen, så vel som vanlig pulverisert sukker.

Denne versjonen av lett å lage lavkarbo peanøtt smør kopper i kvadrater brakt tilbake minner. Det var så morsomt tilbake i disse dager som en ung tenåring som lærte å lage mat med venner.

Faktisk har jeg fremdeles det håndskrevne notatet som klassekammeraten ga meg for den opprinnelige peanøttsmørkoppbaren oppskriften vi lagde sammen i 8. klasse. Jeg elsket oppskriften så mye, jeg holdt det i min mors Better Homes and Gardens kokbok.

Den boka ble senere overlevert til meg siden jeg brukte kokboken mye mer enn moren min. Det er flott å kunne nyte den samme smaken i en mye sunnere versjon av oppskrift med peanøttsmør sjokolade godteri.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: