Low Carb Pumpkin Pie Oppskrift - Glutenfri

Low Carb Pumpkin Pie Oppskrift – Glutenfri

En deilig lav karbo gresskar paj oppskrift som smaker like bra eller bedre enn en vanlig høy karb en. Det er en uskyldig godbit som kan nytes året rundt!

Thanksgiving kan være over, men det betyr ikke at du fortsatt ikke kan nyte deilige, lave karbo paier. Det er ingen grunn til at en slik deilig dessert må reserveres bare for ferier. Ikke sant?

Jeg deler den lave karbon gresskar-oppskriften som jeg laget for familien min i år. Det er en oppdatering av min opprinnelige oppskrift laget med mandelmælk som jeg postet over fem år siden her.

Mandelmelk gresskarpai er det jeg laget i fjor for Thanksgiving. Og det er et godt alternativ for de som er meierifrie.

Men hvis du vil ha en rikere kake og ikke er opptatt av ulemper med å spise meieri, er dette den lave karbtappen for deg! Det er så bra, ingen vet at den er laget uten å legge til sukker.

For min karbohydrater med lav karbohydrontakt, foretrekker jeg å bruke konsentrert steviapulver som søtningsmiddel. Jeg finner krydderblandingen virkelig skjuler ettersmak fra steviaen.

Jeg har gjort gresskarpai søtet med stevia i over ti år. Og jeg har endelig perfeksjonert min egen oppskrift, så dette blir den jeg skal bakke fra nå av.

Problemet med min opprinnelige mandelmelk versjon er at vaniljesausen var for myk. Jeg brukte 3 hele egg i den oppskriften, som ikke var nok til å sette påfyllingen.

Snarere enn å bruke 3 hele egg, endret jeg det for å bruke 3 eggeplommer og 1 helt stort egg. Og ved å bruke tung krem ​​i stedet for mandelmælk gir du bedre smak og tekstur.

Min opprinnelige oppskrift brukte også en skorpe laget av mandelmel og myseprotein. Jeg har siden utviklet en nøtterfri kokosmøtkake som jeg foretrekker.

Jeg er så spent på denne nye low carb gresskar-oppskriften at jeg planlegger å bake et par til jul. På den måten er det en å dele med familien min og en annen å dele med min svigerfamilie.

Så, mens andre allerede har flyttet seg til lavkarbonkaker, drømmer jeg fortsatt om gresskar og paier. Jeg kommer til slutt med å lage noen feriekaker, men jeg er litt av en procrastinator.

Heldigvis, min eldste søster frivillig til å være vertskap for vår familiejule middag i år, så jeg trenger ikke å bekymre meg for å planlegge for det. Selv om jeg elsker å lage mat, er det ikke bra å få ting organisert for en stor middag.

Min yngste datter har også bursdag bare noen få dager før juledagen, så jeg må forberede og planlegge for det. Jeg kan gjøre pizza for de fleste og en low carb pizza gryte for meg og andre på lav carb.

Siden det meste av familien min ikke er lav carb, gjør det vanskelig å planlegge måltider. Jeg ender med å lage et sett med vanlig mat for dem og lavkarbo-versjoner for meg.

Når jeg planlegger middager, prøver jeg å finne lav carb mat som andre vil nyte. Selvfølgelig tror jeg at maten smaker perfekt. Men det er vanskelig å selge mashed blomkål til de som er satt på å spise poteter.

En av de rettene som har gått bra, er min glutenfri grønnbønne gryte. Det er en side rett som jeg laget for alle familieferie middager.

Så, hvis du ikke har fått din fylle av gresskarpai på Thanksgiving, må du virkelig gi denne enkle, lave carb-versjonen et forsøk. Jeg garanterer at det vil bli en favoritt for alle som elsker denne tradisjonelle høstbehandlingen.

Jeg er bare glad at hermetisert gresskar er tilgjengelig året rundt, slik at jeg kan nyte denne lille karb-kaken når som helst. Det er så ille at gresskarpuré ikke er tilgjengelig over hele verden, skjønt. Jeg føler for de i andre land som ikke kan få det.

Og vær ikke bekymret av den høye carb-tellingen. Du kan alltid servere mindre biter (jeg liker å kutte kaken i 16 tynne skiver). Eller legg ut skorpen og kut karboene til bare 6 g totalt per større stykke.

Vil du ha flere måter å bruke gresskar på? Prøv min paleo-vennlig gresskarfudge og kalkun gresskar chili oppskrifter.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: