Low Carb Zucchini Brød - Glutenfri

Low Carb Zucchini Brød – Glutenfri

Leter du fortsatt etter den perfekte lavkarbozkucusbrød? Se ikke lenger. Denne oppskriften slår alle de andre jeg har prøvd, og det er glutenfritt!

Søket mitt etter et godt lavt karbo- og glutenfritt kucchinibrød er over! Nå har jeg en keeperoppskrift å kvitte seg med noen av de pesky hagen courgetter om sommeren.

Selv om jeg elsker å spise vanlig dampet courgette, har jeg prøvd noen få karbohydrater med lav oppskriften av courgettebrød, som bare ikke gjorde en god erstatning for den virkelige tingen. Og jeg har hatt problemer med å få brødet til å lage mat helt i midten.

Ved å bruke min populære grunnleggende hurtigbrødrecept som en guide kom jeg opp med en oppskrift på glutenfri lavkarbo-courgettebrød. Jeg har hatt stor suksess med å lage andre low carb søtt brød ved hjelp av grunnleggende oppskrift.

Du vil kanskje sjekke ut mine oppskrifter for lavkarbid bananbrød, nøkkelkalk kokosbrød og kanel virvelbrød. Alle disse oppskriften er deilig, lav karb og glutenfri! Nå er det et yummy low carb courgettebrød for å legge til i listen.

Jeg hadde bare fem egg, så det er alt jeg legger inn. Jeg er ikke sikker på om å legge til flere egg ville ha gjort en forskjell.

Dette brødet hadde en god tekstur og tilberedt godt gjennom hele. Tidligere har jeg hatt problemer med å få brød til å lage mat i midten, men dette hadde ikke det problemet.

Hva er din favoritt måte å bruke opp den ekstra hagen courgetten? Har du lyktes med å lage et lavkarbidkucusbrød? Jeg likte dette brød så mye at jeg vil lage en annen brød veldig snart!

Hvis du har en overdreven mengde courgette, kan du også prøve å få min frostige kucchini-brownies og lavkarbakk-sjokoladekake-kake.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: