Light Fettuccine Alfredo - Mynutritionalpal.com

Lys Fettuccine Alfredo

Så vi vet alle at ferien kan være ganske uforgivende når det gjelder kostholdsvennlighet. Jeg vet for meg at det er lett å si, vel helligdager kommer bare en gang i året, så jeg fortjener å feire og nyte litt. Jeg har tjent det. Personlig tror jeg at vi skal hengi oss litt i ferien, det gir oss mer grunn til å se frem til dem. Jeg er også en troende i balanse når det gjelder å spise. Jeg liker min sunne mat og jeg elsker min overbærende mat. De sunnene holder meg, vel sunne, og de overbærende holder meg lykkelig. Gjør det meg en følelsesmessig eater :)? Jeg er en kvinne hva kan jeg si? Uansett elsker jeg kjærlighetens kjærlighet, Fettuccine Alfredo, men med den store pakken med kalorier og fett liker jeg ikke å gjøre det mer enn en gang i måneden. Likevel, jeg vil ha det mer enn det, så jeg bestemte meg for å lage en sunnere søsteroppskrift, en mer snill vennlig Light Fettuccine Alfredo. Nei dette er ikke en fettfri oppskrift. Jeg tror det ville være umulig å lage en fettfri versjon fordi det ville kreve bruk av absolutt ingen parmesanost, og vi kunne ikke vurdere at Fettuccine Alfredo nå kunne vi?

Når jeg opprettet denne oppskriften, bestemte jeg meg for at jeg ikke kunne utelate kremet helt. Snarere erstattet jeg flertallet av kremet som ble brukt i din gjennomsnittlige Alfredo-saus med mager melk og bare noen få spiseskjeer krem. Jeg har også redusert mengden av parmesan i forhold til din gjennomsnittlige Alfredo saus og deretter tilsett 1 ts sitronsaft for å etterligne tang fra mangel på ekstra parmesan. Neufchatel-osten ble tilsatt for å gi sausen en jevn, rik og kremaktig tekstur uten at kalori og fett teller betydelig. Så til slutt klargjente jeg den bestrøket pastaen med fersk persille for å legge til litt friskhet og lett sprinkling av Romano-ost ​​for å legge til et lag av smak (og jeg elsker smaken paring av Romano og Parmesan sammen slik at jeg ikke kunne motstå). Den endelige kaloriantellen på denne parabolen er en rettferdig og balansert 370 kalorier med 14 gram fett, som er så mye mindre enn det er usunn konkurrent, men det var tilsynelatende like kremaktig. Gitt du kanskje vil ha mer enn 1 servering (jeg gikk med serveringsstørrelsen i henhold til pasta serveringsstørrelse som er oppført på pakken), men selv da er du langt bedre enn en fullstendig fett Alfredo. Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Lys Fettuccine Alfredo

5 fra 1 stemme

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: Betjener 4

Koktid: 20 minutterTotaltid: 20 minutterKalorier: 370 kcal

ingredienser

 • 8 oz . fettuccine pasta, ukokt
 • 1 1/2 sms smør
 • 1 1/2 msk mel
 • 1 1/4 kopper melk
 • 2 ss tunge krem
 • 1 ts sitronsaft
 • 1/2 ts salt, eller å smake
 • 1/4 ts hvitløkspulver, til smak
 • 1 1/2 oz. ferskt, ferskt pusset parmesanost (1/4 kopp + 2 ss litt pakket)
 • 2 oz Neufchatelost (aka 1/3 mindre fett kremost), terninger i terninger
 • ferskt hvit eller svart pepper, til smak
 • hakket fersk persille for garnering, valgfritt
 • finskåret romanoost eller mer parmeza til servering, valgfritt (ikke lagt til kalori telling)

Bruksanvisning

 1. Veibeskrivelse:
 2. Kok pasta i henhold til anvisninger angitt på pakken. I mellomtiden smelter i en middels gryte smør over middels varme. Når du er helt smeltet, bland i mel og kok, visp hele tiden i 2 minutter. Gradvis tilsett litt melk etter tid, visp kraftig til glatt etter hvert tillegg. Rør i krem, sitronsaft, salt og hvitløkspulver. Mens du rører hele tiden for å forhindre at klumper dannes, kokes saus til blandingen blir tykkere og begynner å forsiktig boble.
 3. Reduser varmen til lav, legg til i parmesanost og Neufchatel-ost og rør til osten har smeltet. Rør inn noen få fat pasta vann til tynn saus hvis ønskelig. Tørk tilberedt pastabrønn (Skyll IKKE pasta med vann eller pasta sausen stikker seg) og hell deretter drenert pasta i saus og kast til jevnt frakk. Server umiddelbart med garnert pepper, valgfri persille og Romano-ost.

NæringsfaktaLette Fettuccine AlfredoAmount Per Servingkalorier 370 kalorier fra fett 126% Daglig verdi*Total mengde fett 14g 22%* Prosent daglige verdier er basert på en 2000 kalori diett.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: