Maple Peanut Butter Chocolate Chip Oatmeal Cookies!

Maple Peanut Butter Chocolate Chip Oatmeal Cookies!

Mine foreldre forteller en bittersøt historie fra barndommen min til middag for et par uker siden. Da jeg var rundt to år gammel, ble min søde bestefar diagnostisert med terminal kreft, og ikke lenge siden, hadde min mor et abort. De var på sykehuset samtidig, og pappa skutt meg mellom gulvene i en liten rød vogn. På min bestefars bursdag samlet familien min på sykehusrommet og prøvde sitt beste for å feire, men stemningen var tung.

Det var en bursdagskake i rommet, og jeg visste det. Når min lille selv ikke kunne ta fristelsen lengre, sank jeg opp til kaken og pekte fingeren i den. Så prøvde jeg å snike rundt hjørnet, slik at jeg kunne slikke frosten av fingeren min. Hele min familie så på og briste i latter. Det må ha vært en sidespaltende, rosa-faced, takk-Gud-noen-lettet-the-humør slags brøl fordi de fortsatt snakker om lindringen det brakte til rommet.

Jeg skulle ønske jeg kunne fortsatt sveipe frosting av kaker og komme unna med det (du vet jeg ville hvis jeg kunne). En av mine kjære venner går inn for en annen runde kjemoterapi denne uken, og jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mer for å hjelpe. Hvis jeg kunne peke en kake for å få henne til å le, ville jeg det. Hvis jeg kunne lage nærende måltider for henne, ville jeg, men hun bor et flytur unna. Hvis jeg kunne møte opp med den kreften i et mørkt smug og slå det til remisjon selv, ville jeg det. Jeg kan ikke gjøre noe av det for henne, men hun er sterk og jeg vet at hun har all den hjelpen hun trenger. Jeg bestemte meg for å sende henne noen hjemmelagde kaker i håp om at de kunne lyse dagen hennes.

Noen ganger er mat alt vi kan gjøre. Når det gjelder håndlagde varer, tror jeg virkelig det er tanken som teller. Jeg deltok i en bloggerhendelse hosted av King Arthur Flour, kalt Bake for Good i forrige måned som virkelig kjørte det poenget hjem. Bake for Good Tour var designet for å oppfordre folk overalt til å bake for godt, om det betyr at du baker for en venn som har en dårlig dag, et kvinners ly, et klasserom, får du ideen. Bakt varer kan både glede og nærme, noe som gjør dem til en ekstra givende gave å gi.

Ærlig talt, jeg ble enige om å delta på turen, så jeg kunne lære å bake en kake (og spise den også), så vel som heng med min kollegium romkamerat mens jeg var i byen. Jeg skjønte imidlertid raskt hvor lidenskapelig King Arthurs ansatte handler om deres Bake For Good-kampanje. På dag ett lagde vi alle sammen når vi lærte å flette brød og bake paier fra Susan. På dag to forberedte vi et måltid og serverte det (sammen med brød og paier) til familier i nød.

Jeg har deltatt i andre matblogghendelser som fikk meg til å føle seg flink og ubehagelig bortskjemt, men denne hendelsen var noe annet. Jeg har slått over opplevelsen i ukene siden og bestemte meg for at det var på tide å dele årsaken. Så ofte vil vi hjelpe andre, men vi vet ikke hvordan.

Hvis du liker ideen om baking for godt og ønsker å lære mer om King Arthurs oppdrag, kan du besøke deres Bake for Good side. Hvis du er i humør for å bake for godt, men er ikke sikker på hvordan du skal gjøre det, kan du se #bakeforgood-taggen på Instagram for inspirasjon. Mine nye venner har også delt sine erfaringer: Amanda, Kristin, Jim og Jena, Erin, Brenda, Stef, Alice og Taylor og Shaina.

Vi bør snakke om disse informasjonskapslene. De er velsmakende, peanut buttery godbit fylt full av sjokolade chips og hjertelig havre. Faktisk er havremel det eneste melet som er involvert, så disse kakene er glutenfrie. De er også naturlig søtet med lønnesirup, som har flere innløsende egenskaper enn det brune sukker kreves i den opprinnelige oppskriften. Jeg fant inspirasjonen i King Arthurs Whole Grain Baking-bok, som påminnet meg om min venn, Tessa's nye løk-søtet peanøttsmørkakeroppskrift.

Etter å ha sammenlignet de to, trodde jeg bare at jeg kunne erstatte sukkeret med lønnesirup, og hva vet du? Det fungerte faktisk. Disse kakene er mer som en ikke-bake sjokolade havremelkake enn en smøraktig Tollhouse-sjokoladekake-cookie. De er myke og lune, med et kremaktig interiør som nesten ser ut til å holde seg til munntaket som en skje med peanøttsmør. Jeg brakte min første batch til vennenes hus på søndag, og vennene mine elsket dem.

Deilige, flourøse, løk-søte kaker fulle av peanøttsmør, sjokoladeflis og havre! Disse glutenfrie kakene er ganske sunne, så langt som informasjonskapsler går. De er også veldig enkle å lage (ingen mikser nødvendig)!

ingredienser

 • ⅔ kopp naturlig peanøttsmør
 • ⅔ kopp ekte lønnesirup, helst klasse B
 • 4 ss (2 gram) usaltet smør eller kokosnøttolje, smeltet
 • 1 stort egg
 • 1 ts vanilje ekstrakt
 • ½ teskjeer sodavann
 • ½ ts bakepulver
 • ½ teskje finkornsalt
 • 1 ¼ kopp gammeldags rullet havre, jordet i 30 sekunder i en matprosessor eller blender
 • 1 ½ kopper gammeldags rullet havre
 • 2 kopper halv-søte sjokoladeflis

Bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit med to stativer i midten. Linj to bakervarer med pergamentpapir (hvis du ikke har pergamentpapir, smør lett bakervarer).
 2. Mål ut peanøttsmør og lønnesirup. Jeg fant dette enklest å gjøre i en 2-kopps flytende målekopper. Tilsett peanøttsmør på ⅔ kopplinjen, hell deretter i lønnesirup til du kommer til 1 ⅓ kopps total væskelinje.
 3. Hell peanøttsmør og lønnesirupblandingen i en blandeskål. Tilsett smeltet smør og visp til blandingen er godt blandet. Bruk visp til å slå i egget, skrape ned siden av bollen når den er innarbeidet, og visp i vanilje, natron, bakepulver og salt.Bytt til en stor skje og rør i havre, rullet havre og sjokoladeflis til de er jevnt kombinert. Slipp deigen ved spiseskjeen på dine tilberedte bakervarer.
 4. Bake informasjonskapslene, reverser pannene midtveis gjennom (bytt informasjonskapslene på toppstativet med informasjonskapslene på nedre rack) til de er knapt satt og bare begynner å snu gull rundt kantene, ca 12 minutter. Fjern informasjonskapslene fra ovnen og la dem kjøle seg helt på pannene.

Merknader

Oppskrift tilpasset King Arthur Flour Whole Grain Baking er Nutty for Oats Cookies og Salted Plains 'Peanut Butter Maple Cookies med mørk sjokolade og sjøsalt.
Gjør det glutenfritt: Pass på å bruke sertifiserte glutenfrie havre.
Gjør det meierifritt: Leserne rapporterer at kokosolje og olivenolje fungerer i stedet for smør i denne oppskriften (jeg har ikke prøvd). Bruk meieriprodukter / vegansk sjokoladeflis.
Lagringsforslag: Disse kakerne holder seg godt i en lufttett plastpose for et par dager. Frys for langsiktig lagring.
Endre det: Disse informasjonskapslene skal være helt tilpasningsdyktige! Bruk bare 1 kopp havre, bakken, til smilere kaker. Prøv å erstatte noen hakkede pekannøtter eller valnøtter for noen av sjokoladeflisene, og / eller rør de usøte kokosflakene. Hvis du gjør begge deler, kan du ringe til disse kakene med flourless cowboykaker!
Anbefalt utstyr: Denne 1 spiseskefisken gjør det veldig enkelt å måle ut deigdeigen. Jeg visste ikke at jeg kunne elske en spatel så mye før jeg møtte GIR Ultimate Spatula.
Hvis du elsker denne oppskriften: Du vil også elske min glutenfri, lønnssøtete sjokoladekakekaker.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: