Mørk Chocolate Courgette Brownies

Mørk Chocolate Courgette Brownies

La oss spole tilbake til en innflytelsesfest tidligere i sommer. Sent på kvelden gikk en jente inn med en varm-fra-ovn-courgettekake dekket av kremostkrem. Hun satte den ned på disken sammen med noen gafler og spissfulle partygoers, inkludert meg selv, gravet gravet inn.

Ved første bit, erklærte jeg den beste kaken jeg noensinne hadde hatt. Det smakte ikke engang som courgette – det var bare den mest fuktige, delectable krydret kaken jeg noensinne hadde smakt. Etter den andre biten uttalte jeg at jeg fremdeles ville definere livet mitt i forhold til pre-courgette kake æra og post-courgette kake æra. Det var en opplysende opplevelse, venner.

Rask frem til i forrige uke, da jeg var i strid med et seriøst sjokoladebehov. Jeg prøvde å tilfredsstille det med et lite stykke mørk sjokolade, som vanligvis gjør kunsten. Da det mislyktes, spiste jeg en sjokoladekake-cookie. Det klarte heller ikke det. Jeg nibbled på sjokolade denne og sjokolade som, men mitt ønske var drevet av deadline stress og bare en seriøst dekadent, rik sjokolade behandler ville gjøre. Skriv inn courgette brownies.

Jeg fant en courgettebrunteoppskrift som krevde honning istedenfor sukker og full hvete bakverk mel i stedet for all hensikt. Jeg tok det som en mulighet til å bake med noen nye ingredienser i mitt pantry, erstatte noe helt spelt mel for bakverksmel og kokosnøttolje for vegetabilsk olje.

Jeg var litt bekymret for at kombinasjonen av kucus, honning, kokos, sjokolade og kanel smaker ville overvelde smaksløkene, men de meldtes sammen perfekt.

Når jeg hadde blandet sammen den sunneste brownie smeten rundt, dumpet jeg i en hele posen av mørk sjokoladeflis.

Chocolate craving: fornøyd.

Decadent courgette brownies laget med full hvete og mørk sjokolade chips. Så rik og fuktig, vil du aldri gå tilbake til vanlige brownies!

ingredienser

 • 2 kopper courgetter, revet
 • ½ kopp smeltet kokosnøttolje
 • ½ kopp honning
 • 2 egg
 • 1 ts vanilje ekstrakt
 • 1 kopp hel hvete bakverk mel
 • ¾ kopp helt spelt mel (eller en ekstra ¾ kopp hel hvete bakverk mel)
 • ½ kopp usøtet kakaopulver
 • ½ teskje salt
 • 1 ½ ts bakepulver
 • ½ ts kanel
 • 1 ½ kopper (12 gram) halv-søt eller mørk sjokoladeflis (jeg brukte en pose med Ghirardelli 60% Kakao Chips)

Bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 grader og smør en 8 tommers firkantet bakepanne.
 2. Grate courgette. Dump inn i en maskeavfall og klem det med et håndkle for å kvitte seg med overflødig fuktighet. Fluff det tilbake med en gaffel.
 3. I en stor bolle, slå sammen de våte ingrediensene (olje, egg, honning og vanilje). Rør i kaken.
 4. I en separat, mindre bolle, rør sammen de tørre ingrediensene (hele hvete bakverk og spelt mel, kakao, salt, bakepulver og kanel).
 5. Hell den tørre blandingen i den våte / kardinale blandingen. Rør til kombinert, og rør deretter i sjokoladeflisen.
 6. Hell smeten i preparert panne.
 7. Bake 30-35 minutter eller til en tannpirke satt i midten kommer ut ren (min ble gjort baking på 30 minutter). La avkjøles helt.

Merknader

Tilpasset fra A Dash of Sash.
Gjør det meierifritt: Bruk din favoritt meierifrie sjokoladeflis i stedet for vanlige sjokoladeflis!
Klargjøringstips: Jeg har forsøkt å lage disse brownies med agave nektar i stedet for honning, men de smakte bittersøt. Honning er best.
Betjeningsforslag: Mine venner raved over disse brownies da de var friske fra ovnen. Jeg foretrakk dem ved romtemperatur eller kjølt, så sjokoladen er ikke gooey, men en rik, tett kontrast til den super fuktige krummen. Uansett vil du elske dem!

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: