Musserende Raspberry Limeade Mocktail

Musserende Raspberry Limeade Mocktail

Ansvarsfraskrivelse: Denne butikken er kompensert av Collective Bias, Inc. og dets annonsør. Alle meninger er min alene. #NewWayToSparkle #CollectiveBias

Gjør hvilken som helst dag spesiell med denne lave karbon glitrende hindbær limeade mocktail. Det er en lavkaloritt søt fruktig drikke som hjelper deg med å gjøre hvert øyeblikk glitrende.

Nå som været har endelig vært oppe, er det flott å komme hjem fra jobb og ta en iskold drink for å nyte ute på dekk. Jeg drikker sjelden alkohol, men jeg elsker fruktige cocktaildrikker. Dessverre blir de vanlige med sukker.

Siden jeg ikke er mye av en drikker, er en mocktail mer min stil. Og dette er en drikke som jeg kan dele med barna i løpet av sommeren.

Da mine eldre barn vokste opp, la jeg dem bare drikke brus ved spesielle anledninger. Jeg holdt dem fra brus fordi det er fylt med sukker og de fleste diett brus er søtet kunstig. Mitt yngste barn har ikke hatt noen brus ennå.

Hvis jeg har en brus, er det alltid en som er sukkerfri og naturlig søtet. Nylig har jeg vært i smaksprøvet vann som et alternativ til brus.

Dasani Musserende Vann kommer i deilige frukt smaker som er naturlig flavored uten sukker eller kunstige søtstoffer tilsatt. Jeg tok noen bokser av dem på Target denne uken.

Det smaksprutte vannet var bare $ 3 for en eske med 8 bokser. Og jeg fikk en ekstra 5% rabatt ved å bruke et cartwheel tilbud som var gyldig til 5/14/2016. Du kan finne dem med de andre flaskevannsprodukter.

Selv om det smaksprutte vannet er velsmakende av seg selv, kan de brukes til å gjøre noe ekstra spesielt ved å legge til frukt og et lite søtningsmiddel. Jeg brukte Dasani Sparkling Raspberry Lemonade Water for å lage en lav carb glitrende hindbær limeade mocktail!

Det er veldig raskt og enkelt å piske opp denne fruktige, lave carb-drikken. Jeg bare dumpet en halv kopp frosne bringebær, en halv kopp knust is, saften av en lime, og en boks med Dasani Sparkling Raspberry Lemonade inn i min blender.

Det tar mindre enn et minutt å forberede denne velsmakende lavkarbo-musserende raspberry limeade mocktail. Og blenderen gjør det meste av arbeidet. Du må presse saften ut av limene, men jeg har en håndholdt juicer som gjør det raskt.

Du kan bruke hele isbiter, men min blender hugger ikke isen veldig bra, så jeg liker å bruke de mindre isbitene. Hvis du har en høyere blender, bør det gjøre en bedre jobb med å blande i isbiter.

Ikke glem å kle deg litt med lime og ekstra bær! De tilsatte fruktstykkene gjør dette lavkarbon glitrende bringebær limeade mocktail ser ekstra spesiell ut.

Selv med frisk frukt har denne deilige mocktaildrinken mindre enn 2 gram sukker. Så det er en perfekt søt godbit å nyte på lavt karbo diett. Og den ekstra fizzen ser virkelig ut til å bidra til å tilfredsstille tørst på en varm dag.

Denne low carb glitrende bringebær limeade mocktail er en morsom drink å piske opp når du kommer sammen med venner. Det er også en godbit som kan deles med barna siden det ikke er alkohol. Det er et mye sunnere alternativ til brus.

Med sommeren rett rundt hjørnet grep jeg flere esker med Dasani Sparkling Water, så jeg vil få dem til hånden. Jeg kjøpte en boks med hver smak for å blande den opp. Den raspberry lemonade og ananas er de nyeste smaker. Den er også tilgjengelig i kalk, bær og svart kirsebær. Jeg holder disse kjølt i vårt ekstra kjøleskap for når venner og familie kommer inn.

Hvis du liker drinker som glitrer, må du besøke Dasani Sparkling Water for å finne enklere oppskrifter!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: