Pære, granateple og spenat salat - Mynutritionalpal.com

Pære, granateple og spenat salat

Med ferien rett rundt hjørnet er det definitivt ikke for tidlig å begynne å planlegge ferien menyen. Familien min kommer til å komme til huset mitt i år, så jeg vet at jeg har tenkt på hva jeg skal tjene allerede. I dag tenkte jeg på hvilke salater vi ville ha, så jeg trodde jeg ville teste noe ut. Jeg skjedde å ha en haug med granatæble på hånden, så jeg bestemte meg for å bygge en salat rundt dem. Jeg elsker hvor festlig arilene ser ut i denne salaten når de er parret med greenene, og selvfølgelig er jeg forelsket i hele smaken kombinasjonen av denne salaten!

Jeg testet først en salat som var lik med bacon og tro det eller ikke bacon syntes ikke å ha et sted med denne typen salat. Det er sannsynligvis første gang jeg ikke likte bacon i noe. Jeg elsker bare fruitiness og sweetness av denne salaten uten overveldende distraksjon av salt svinekjøtt. Jeg elsker imidlertid den lette tangen på feta og dybden av smaken fra å smake på nøtene sammen med søtten i denne salaten, de balanserer bare ting ut. Jeg likte også virkelig svak honningsmak i vinaigretteen som jeg følte brakt salaten og dressingen sammen mens det var mild søthet tonet ned surheten i dressingen.

Denne salaten har definitivt gjort kuttet for min feriemeny (jeg tror ikke jeg vil vente til ferien tenkte å gjøre det igjen)! Jeg håper du elsker det også!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Pære, granateple og spenat salat

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: Ca. 6 porsjoner

Prep Tid: 20 minutter

ingredienser

Salat

 • 2/3 kopp hakket valnøtter eller pekannøtter, ristet
 • 3/4 kopp granateple arilene
 • 3 oz fetaost, smuldret
 • 1/2 kopp tørket tranebær
 • 2 Bartlett pærer (fast men moden), kjerne og skiver
 • 9 oz baby spinat

dressing

 • 1/4 kopp eple cider eddik
 • 3 ss ekstra jomfruolivenolje
 • 1 1/2 ts honning
 • 1 ts dijon sennep
 • Salt og pepper, å smake

Bruksanvisning

 1. Visp alle dressing ingrediensene i en bolle for å blande godt. Plasser alle salat ingredienser i en stor salat bolle, drizzle med ønsket mengde dressing deretter kaste til jevnt frakk. Server umiddelbart.
 2. Oppskriftskilde: tilpasset med noen endringer fra Williams Sonoma

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: