Philly biff med ost kucchini Båter - 30 minutters middager

Philly biff med ost kucchini Båter – 30 minutters middager

En enkel oppskrift Philly biff med ost courgettsbåter det piske opp på kort tid! Det er bare en av de enkle, lave karbohydrater måltider i 30 middager på 30 minutter!

Jeg har ikke mye tid til å lage mat utenfor bloggen, så jeg er alltid på utkikk etter super enkle oppskrifter. Derfor bestemte jeg meg for å ta en titt på de 30 middagerne i 30 minutters kokbok av Maya Krampf of Healthy Yum.

Etter å ha gjennomgått oppskriftene bestemte jeg meg for å prøve Philly Cheesesteak Zucchini Boats oppskrift. Min mor vokste opp i Philadelphia, og jeg besøkte det mye da jeg var barn for å se besteforeldrene mine.

Biffen med ost, peppers og løk brakte smaken av de varme Philly cheesesteak hoagies vi pleide å komme i Philadelphia. Selv om hoagies ble servert på ristede brødruller, disse dager, vil jeg helst ha courgetter.

Maya legger i sopp til hennes oppskrift. Jeg foretrekker å forlate dem, spesielt siden jeg nylig fant ut at jeg har matfølsomhet for dem.

Det er super enkelt å lage courgettsbåter. Jeg har gjort dem fylt med pepperoni pizza fylling. Jeg kaller dem Zucchini Pizza Båter.

Zucchini fylt med biff og ost er imidlertid super fantastisk. Og jeg kan ikke tro hvor lett det er å gjøre!

Ved å bruke roastbiff skiver fra deli gjør prep en bris. Du må kutte pepperne og løkene, med mindre du finner dem pre-cut.

Jeg hadde en liten kan sjampinjong, så jeg brukte disse i stedet for å skive opp frisk. Du vil at peppers, løk og sopp skal tilberedes først før du smaker for mest mulig smak.

Provolone-ost er det som ofte brukes i Philly cheesesteak hoagies. Og den smoky smaken går vil med biff skiver, paprika og løk.

Disse yummy biffen med ostkakejaktbåter er sikker på å bli en vanlig på menyen vår. Jeg likte dem virkelig.

Denne oppskriften er bare en av de raske, lave karbonoppskrifter som du får i 30 middager i 30 minutters eBok. Noen av de andre oppskrifter inkluderer hvitløk bagel hunder, pan pan tilapia og laks teriyaki.

Alle oppskrifter i kokboken er lavkarbid, glutenfri og keto-vennlig. Og det er 10 eller færre ingredienser som trengs for å lage hver oppskrift!

Philly biff med ost Zucchini Båter Oppskrift

Jeg deler bare en forhåndsvisning, siden dette er en eksklusiv oppskrift som du bare kan få i 30 middager i 30 minutters kokbok. Du kan imidlertid finne ingredienslisten og næringsinformasjonen nedenfor i oppskriftskortet.

Du finner den fulle oppskriften med instruksjoner i lavkarbo-kokeboken tilgjengelig her.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: