Pinchos Puerto Rico Marinerte Grillet Kylling Kebab

Pinchos Puerto Rico Marinerte Grillet Kylling Kebab

EN pinchos Puerto Rico oppskrift fra den latinamerikanske Paleo Cooking-kokboken som er AIP-vennlig. Det er en velsmakende marinert grillet kylling på spyd.

Akkurat som jeg begynte på et autoimmun protokoll (AIP) paleo diett, mottok jeg en e-post som spør om jeg vil ha en anmeldelse kopi av Latin American Paleo Cooking av Amanda Torres fra The Curious Coconut. Siden de fleste oppskrifter i kokboken er AIP-vennlige, ville jeg definitivt sjekke det ut.

Jeg pleier ikke å lage kebab, men det var en pinchos Puerto Rico oppskrift i boken som så super appetittvekkende. Det er litt enklere enn min low carb kylling fajitas på spydre oppskrift.

Og jeg kunne ikke ha valgt en finere dag for å teste opp oppskriften. Det var en solrik og varm høstdag her i Sør-New England. Med andre ord var været perfekt for grilling!

Jeg har virkelig kommet tilbake til det grunnleggende ved å følge AIP-planen for en måned. Mine måltider er ganske mye enkle kjøtt og lave karbo grønnsaker. De eneste grønnsakene jeg holder seg borte fra, er nighthades og high carb seg.

Siden peppers er en nightshade, er det ingen i denne Pinchos Puerto Rico oppskriften. Den eneste ikke-AIP-kompatible ingrediensen er malt svart pepper som lett kan utelates.

Jeg har alltid elsket latinske retter, så jeg gleder meg til å prøve noen andre oppskrifter i boka. Neste oppskrift jeg planlegger å prøve er Pollo A La Plancha som er et marinert grillet kyllingbryst. Jeg skal bruke den alternative krydderblandingen som tilbys ettersom paprika og spiskummen i oppskriften må unngås på AIP.

Jeg er sikker på at den marinerte kyllingen kommer til å bli like deilig som Pinchos Puerto Rico-oppskriften som jeg deler. Jeg har også merket "Arroz" con Pollo å prøve som det er en low carb kylling og blomkål parabolen.

Først var jeg ikke sikker på om kokboken ville ha nok lave karbohydrater for meg. Det viser seg at mange oppskrifter er lave i karbohydrater eller lett kan endres slik at de passer.

Det er enda noen søte oppskrifter i boken som lett kan tilpasses for å passe til en keto diett ved å bytte ut søtningsmiddelet. Kokosmelkpudding og Puerto Ricas krydderkakeoppskrifter er begge lite karbohydrater hvis du bruker et karbohydridsøtningsmiddel i stedet for kokossukker.

Jeg er virkelig spent på å prøve de to meierifrie ostoppskriftene. Den ene er en gul ost og den andre er en hvit ost. Den hvite osten sies å være lik mozzarella. Og begge osteoppskrifter er AIP-kompatible!

Hvis du følger et paleo diett, vil jeg definitivt anbefale å sjekke ut denne latinamerikanske kokeboken. Den har over 80 vannoppskrifter uten melk eller gluten.

Og for et utvalg av hva du kan forvente fra boken, gå videre og gi disse marinerte kyllingkebabene en prøve. Jeg elsket dem så mye at jeg planlegger å gjøre dem igjen snart.

Interessert i å eie en kopi av boken? Skriv inn giveawayen nedenfor for en sjanse til å vinne en!

Cookbook Giveaway

Latinamerikansk Paleo Cooking Giveaway

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: