Scrambled Huevos Rancheros Oppskrift

Scrambled Huevos Rancheros

Først av alt er jeg virkelig forbauset over at jeg ikke har fortalt deg alt om min huevos rancheros. Det er på tide at jeg introduserer deg til en av mine favorittmåltider, men først deler jeg en liten personlig historie med parabolen.

Det tok meg lang tid å gi huevos rancheros en sjanse (24 år, for å være eksakt). Oppvokst bestilte pappa alltid huevos rancheros da vi spiste ute på meksikanske restauranter. En gigantisk plate ville komme foran ham, et rot av refiterte bønner og stoffer som jeg ikke bryr meg om å identifisere. Repulsed av oozing stekt egg, ville jeg avlede oppmerksomheten min tilbake til min tallerken, og smøre enda en kylling finger i ketchup. (Ja, jeg var barnet som bestilte kyllingfinger på hver restaurant. Ekstra ketchup).

Det barnet likte ikke egg i det hele tatt, og det voksne barnet i meg har aldri lært å like stekte egg. Eggerøre jeg kan takle, så lenge de er laget med et sprut av melk og toppet med mange grønnsaker. Så da Kathleen vokste poetisk om huevos rancheros i rask rekkefølge i fjor, trodde jeg at jeg ville gi parabolen en sjanse, men med et eggerøre i stedet for et stekt egg. Jeg brukte Smitten Kitchens metode, men krypte egget før det helles over tortillaen.

Far, du hadde rett. Huevos rancheros er fantastisk.

Enten scrambled eller stekt, huevos rancheros kan bare være det perfekte måltidet, fylling, sunt og super frisk. Det er frokosten jeg behandler meg selv på hverdager og helgene. Det er lunsj, når jeg ikke kan tenke på noe jeg helst vil spise. Det er måltidet som jeg ønsker etter en stressende dag på jobben. Hvis jeg har en elendig dag, gjør huevos rancheros alt bedre.

Min versjon er langt fra den tradisjonelle meksikanske parabolen, og ganske forskjellig fra den gjennomsnittlige beige Tex Mex-sorten. Spiller ingen rolle. Hvis du er en traditionalist og ikke kan forestille deg å gå uten det stekte egget, tenk på det som et kryptert egg-toppet tostada, eller en omelett med mais tortillabase. Høres bra ut, ikke sant?

Leter du etter en lett, fylling, fersk oppskrift? Se ikke lenger enn scrambled huevos rancheros, som er perfekte når som helst på dagen! Oppskrift som skrevet nedenfor gir 1 servering; multipliser etter behov.

ingredienser

 • 1 mais tortilla
 • 1 egg, kryptert
 • Dash av melk
 • ¼ kopp strimlet ost (Monterey Jack, cheddar og mozzarella er alle gode)
 • Toppings av ditt valg (se forslag nedenfor)

Bruksanvisning

 1. I en liten bolle, kryp egget ditt med en dråpe melk.
 2. Varm en liten panne (jeg bruker en 8-tommers støpejernspanne) over middels varme. Smør skilleten eller sprøyt den med kokesprøyte.
 3. Plasser tortilla i pannen. La det varme opp på den ene siden, og så snu den. Gjenta hvis du vil ha en ekstra sprø tortilla.
 4. Når begge sider er varme, dryss ost på tortillaen. Jeg liker å forlate sentrum alene og dekke omkretsen med ost.
 5. Når osten har smeltet, hell sakte eggblandingen til midten av tortillaen. Det vil overflow på pannen, som er greit. På dette punktet skal du behandle det som en omelett, så bruk en treskje til å presse eggene rundt omkretsen av pannen. Scoot settene til midten av tortillaen.
 6. Når du har omfordelt alle eggene til tortillaen, bruk en stor spatel til å snu den og kok i ca tjue sekunder. Vend den tilbake på tallerkenen din og legg den på med det du ønsker ditt hjerte!

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: