Skillet Hvitløk-Parmesan Courgette Squash og Tomater - Mynutritionalpal.com

Skillet Hvitløk-Parmesan Courgette Squash og Tomater

Helloooo sommer! Ok, det er ikke offisielt, men det virker offisielt siden barna går ut av skolen, og det blir seriøst varmt, og sola er nesten alltid ute, og jeg kunne ikke være mer klar for alle stranddager! Jeg er også veldig spent på alle de friske sommerfrukter og veggies. Ja jeg er en total mat, jeg ser frem til gode råvarer :). Jeg har nylig kjøpt massevis av squash og courgette siden den var på salg, og nå må jeg finne ut hva jeg skal gjøre med alt. Første ting selvfølgelig visste jeg at jeg skulle saute noe av det fordi det er en av mine gå-til-bruk for squash. Vanligvis gjør jeg bare courgette, men for å gjøre det mer fargerikt og for å legge til mer smak denne gangen, har jeg også lagt gul squash og drue tomater (og det er akkurat som den stekte versjonen, men det er raskere!). Med det sagt må du ikke til alle tre (squash, courgette og tomater). Du kan bruke alle squash eller alle courgetter (24 oz totalt) og utelat tomater – men hold de andre målene like.

Med denne oppskriften foretrekker jeg egentlig å bruke den tørkede pulverisert hvitløk, men hvis du vil at du kan sutte noen ferske krydder i stedet. Så liker jeg å bruke frisk revet parmesan, men hvis du er i et rush, er den pre-shredded eller revet fint her. Og for en hovedrett liker jeg å servere den med grillet kylling – fordi jeg serverer alt med grillet kylling, vet du ikke :)? Jeg elsker min sitron grillet kylling med dette (hvilken PS hvis du ikke har alle de tørkede urter du kan bruke bare oregano, som jeg gjør når jeg har det travelt. Eller du kan til og med bytte dem ut for 1 ss Italiensk krydder siden du allerede må ha det for denne oppskriften). Både dette og sitronkyllingen komplimenter hverandre perfekt. Og selvfølgelig vil dette også være bra med en slags pesto kylling eller laks fordi du ikke kan gå galt med den blandingen av smaker. Nyt!

Husk å abonnere på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev for å motta nye oppskriftsvarsler levert til innboksen din!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter for alle de siste oppdateringene, oppskrifter og innhold.

Skrive ut

Skillet Hvitløk-Parmesan Courgette Squash og Tomater

5 fra 5 stemmer

Har du laget denne oppskriften? Legg igjen en anmeldelse.

Utbytte: Ca. 5 porsjoner

ingredienser

 • 1 ss olivenolje
 • 1 ss smør
 • 12 oz. courgette (ca 2 medium), terninger i 1/2-tommers stykker
 • 12 oz. gul squash (ca. 2 medium), terninger i 1/2-tommers stykker
 • 1 1/2 kopper drue tomater
 • 3/4 ts italiensk krydder
 • 3/4 ts hvitløkspulver
 • Salt og ferskt svart pepper
 • 1/2 kopp finskritt parmesanost

Bruksanvisning

 1. Varm olivenolje og smør i en 12-tommers non-stick skillet over middels høy varme. Legg i courgette og squash og sautere 2 minutter. Legg i tomater, dryss deretter jevnt i italiensk krydder, hvitløkspulver og krydret med salt og pepper etter smak (ca. 3/4 ts salt og 1/4 ts pepper). Fortsett å saute, kaste av og til, til squash er øm og tomater begynner å sprekke, ca 3 – 5 minutter lenger. Stryk i halvparten av parmesan og kast deretter dryss gjenværende parmesan over toppen. Serveres varm.
 2. Oppskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: