Spinat Mushroom Cheese Quiche (Crustless)

Spinat Mushroom Cheese Quiche (Crustless)

Dette lav karbon spinat sopp ost quiche er rask og enkel å forberede når du ikke har mye tid til middag. Kan gjøres med eller uten skorpe.

Har du noen gang hatt en av de helgene hvor du virkelig vet at du skal gå til matbutikken, men bare si det at du ikke kommer til å gå? Det var hvordan det gikk for meg i helgen.

Jeg skjønte at jeg hadde masse mat å komme forbi, men hadde ikke annet kjøtt enn frossen vilt. Fordi jeg ikke hadde lyst til å spise vilt, gjorde jeg denne enkle spinat sopp ost quiche etter arbeid sist mandag.

Det er så lett å sette sammen og er en god standby når det egentlig ikke er mye valg for en lavkarbo-middag. Jeg kjøper alltid minst to dusin egg, men de organiske var på salg siste gang jeg gikk på matkjøp så jeg kjøpte fire dusin.

Jeg endte opp med å gjøre en rask tur til Aldi, hvor jeg lagde på alle slags kjøtt den følgende natten, men restene fra denne quiche gjorde enkle lunsjer for meg på jobben.

For å starte denne quiche av, tintet jeg en eske frossen spinat i mikrobølgeovnen, drenerte den og spredte den i en kakeskål. Jeg presset så mye av væsken ut som jeg kunne i en kolander. Væsken har mange gode ting i det, så jeg liker å lagre den og legge den til en smoothie.

Jeg hadde ikke noen ferske sopp så jeg brukte to 4 oz bokser med skiver sopp. Jeg drenerte bare sopp og spredte dem ut over spinat.

Sveitsisk ost ville ha vært mitt førstevalg, men jeg hadde ikke noe, så jeg brukte to stykker provolonost til neste lag. Du kan bruke hvilken som helst ost du vil ha. Jeg brøt bare stykkene opp slik at osten ville bli spredt ut.

Da pisket jeg opp eggene med litt fortynnet tung krem. Jeg la til litt krydder og revet parmesanost til blandingen. Eggblandingen ble deretter helt over de andre ingrediensene i kakepannen.

Endelig berøring var å dekke toppen med revet mozzarellaost, så det ville brune opp pent og ha den ekstra osteagtige godheten jeg elsker. Jeg målte ikke virkelig mengden, men det handlet om en kopp eller så med ost.

Det tok ca 45 minutter i ovnen for senteret å sette og utsiden hadde slått en fin gullbrun. Det var alt puffet da jeg tok det ut av ovnen.

Etter å ha satt og nedkjølt, går puffiness bort som ting synker ned i kaken. Quiche trenger å kjøle seg litt før skiver. Jeg har vanligvis en lett matbit som noen få karbohydrater mens middagen er i ovnen, så jeg ikke sulter mens jeg venter på at måltidet skal være klart.

Egg er en stift i min diett og de fyller meg virkelig opp. Når jeg prøver å gå ned i vekt, synes jeg å spise mye egg ser ut til å fremskynde ting sammen. Jeg legger på noen få pund om vinteren fordi jeg ikke har vært så aktiv innendørs, så jeg skal lage mer hardkokte egg til å spise mellom måltider i stedet for søte snacks. Hva er din favoritt måte å spise egg på?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: