Stekt Strawberry Rabarbra og Yoghurt Parfaits

Stekt Strawberry Rabarbra og Yoghurt Parfaits

Vil mine andre perfeksjonister vennligst heve hendene? Jeg vet at jeg ikke er den eneste som jakter fullkommenhet og lider av det. I sin mildere form kan perfeksjonisme være en god ting, en jevn kjøring for å forbedre. Jeg har tatt det til det ytterste i det siste, til et godt nok område. På dette punktet er jeg min egen hardeste kritiker og min egen verste fiende. Når et surefire-oppskriftskonsept svikter meg, eller jeg ikke liker det jeg ser i speilet, eller krummer og splatters tar over kjøkkenbenken min, drar min skuffelse nedover til jeg treffer nederste nederlag.

Til slutt drar jeg meg opp og legger på kakebåndet slik at vi kan gå av det. De brisse turene gir perspektiv. Jeg minner meg selv om at perfeksjon er helt subjektiv. For ikke å nevne, umulig. Ingenting vil bli perfekt. Så hvorfor plager jeg meg med en slik umulig jakten? Min kjøretur til å være den beste bare lykkes med å få meg til å føle seg verdiløs, sjalu, selv bitter. Det er ikke meg! Til det formål har jeg ansatt en profesjonell for å hjelpe meg. Jeg vil lære å akseptere mindre enn perfekt med nåde fremfor nederlag.

Jeg ønsket å finne det perfekte kjøretøyet for denne søte og sure jordbær-Rabarbra-topping, men det er bare godt på mange ting. Min jordbær og rabarbra var truende å gå dårlig, så jeg bestemte meg for å steke jordbær og rabarber i ovnen som jeg gjorde for denne balsamiske steinfruktsjuice. Ristende frukt er så enkelt og magisk. Hvis du noen gang har kokt ned rabarber på ovnen og vært skuffet over den resulterende fibrøse goopen, tror jeg at du foretrekker det stekt. Varmeen i ovnen konsentrerer jordbærets søthet og rabarberens tarthet. Det endelige produktet er litt jammy og beholder fortsatt litt konsistens, akkurat som å fylle min jordbær rabarber skarpe.

Det er flott på pannekaker, iskrem eller swirled til milkshakes. Jeg er ganske sikker på at det ville være den beste ostekake pålegget noensinne. Tart vanlig yoghurt kan være min favoritt kremrike base, skjønt. Legg lag av granola, yoghurt og jordbær-Rabarber ting for en "parfait" – som ironisk nok betyr perfekt på fransk. (En tilfeldighet, virkelig. Sett øyelullet her.) Jeg har akkurat sprinklet granola på toppen for bildene, men du kan laste den opp, men du vil. Hvis du leter etter en eksepsjonelt enkel og frisk vårter dessert, er dette den.

Ristede, honning-søte jordbær og Rabarbra gir en herlig søt og tæresaus. Du virker sausen i yoghurt, havregryn og milkshakes. Den varme sausen ville være en morderpålegg for is, ostekake eller toast.

ingredienser

Jordbær-Rabarbra Saus

 • 1 pund jordbær, skrog og skiver i bitbit-stykker
 • 1 pund rabarbra (ca. 4 stengler), skåret i ¼-tommers brede stykker
 • ⅓ kopp honning
 • 1 liten sitron, juiced

Parfait ingredienser

 • 1 batch hjemmelaget honning mandelgranola, eller flere kopper kjøpt granola (nøtter fri hvis ønskelig)
 • 32 gram vanlig yoghurt (gresk yoghurt / vanilje yoghurt fungerer også)

Bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Linj et rimmet bakeplate med pergamentpapir.
 2. På bakeplaten kaster du jordbær og rabarber med honningen og sprer frukten i et enkelt lag. Bake i ca 20 til 25 minutter, kaste halvveis, til frukten er øm og saftig. Se på frukten på kantkanten, da honningen kan brenne raskt.
 3. Overfør frukt og juice til en bolle. Rør i sitronsaften. Serveres varm over is eller ostekake eller la den avkjøle og virke det til en milkshake, etc.
 4. Hvis du vil lage parfaits: i små briller eller boller, lag yoghurt, jordbær-rabarbersaus og granola til din smak.

Merknader

 • Tilpasset fra min balsamico-stekt steinfruktsjuice og min jordbær Rabarbra skarpe.
 • Denne oppskriften gir nok saus til smak ca 8 (½ kopp) porsjoner av yoghurt.

▸ Ernæringsinformasjon

Informasjonen vist er et estimat fra en online ernærings kalkulator. Det bør ikke betraktes som en erstatning for en profesjonell ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: