Sugar Free Coconut Cream Pie - Glutenfri

Sugar Free Coconut Cream Pie – Glutenfri

En lavkarbo-kake perfekt til å tjene på helligdager. Dette sukkerfri kokos krem ​​taart oppskrift har en lett og flaky glutenfri skorpe med jevn kremaktig fylling.

Jeg var på jakt etter en fantastisk sukkerfri kokoskrøtkakeoppskrift som var god nok til å dele med de ikke-lave karberene på vår neste familieferie sammenkomst. Etter å ha eksperimentert med et par forskjellige oppskrifter, tror jeg at dette er den ene!

Glutenfri kake skorpe er lett og flaky. Påfyllingen er glatt og kremaktig. Og pisket kremtopp er søtt akkurat og holder fluffet.

Jeg var så spent på å få denne lavt karbon kokosnøtt krem ​​taart oppskrift akkurat. Hvis du liker kokosnøtt så mye som jeg, vil du virkelig elske denne rike og kremrike desserten som er gjort helt fra bunnen av.

Det plager meg alltid når folk kaller ting hjemmelaget, men bruk deretter ingredienser som instant pudding og kult pisk. Hvorfor bruke ingredienser som er lastet med kjemikalier når det ikke er mye vanskeligere å bruke ekte ingredienser som kokosmælk og tung krem.

For å søte denne paien brukte jeg Lakanto munkfetts søtningsmiddel som er et 100% naturlig sukkeralternativ som måler en for en erstatning av sukker, så det er enkelt å konvertere oppskriftene til sukkerfri med riktig mengde søtthet.

Tidligere har jeg alltid brukt min egen blanding av stevia og erytritol, men jeg fant ut at Lakanto med munkfrukt gir mye bedre resultater. Dette gjelder spesielt i oppskrifter som krever bulk som sukker gir.

Jeg er forelsket i dette nye søtningsmiddelet og anbefaler det, spesielt for de som liker erytritolblandinger.

Lakanto er definitivt min favoritt av alle de lave karbohydratsøtningsmiddelene jeg har prøvd, og resulterer alltid i søtsaker som smaker som de ble laget med vanlig sukker.

Denne sukkerfrie kokoskremtsorten er en av de oppskriftene som vil få andre til å si: "Jeg kan ikke tro det er lavt karbon."

Skorpen til denne paien er basert på den jeg brukte til min nøkkellimeoppskrift. Jeg la til usøtet kokosnøtt til denne skorpen som ikke bare forbedret kokosnøttens smak, men resulterte i en veldig lett og flakket terskel.

Glutenfri kakedekordeigen rulles ut mellom to ark pergamentpapir. Når det er rullet, trenger det å være omhyggelig invertert i kakepannen og kan sprekke. Det er imidlertid enkelt å trykke noen sprekker sammen igjen en gang i kaken.

Jeg hadde noen sprekk og tynne flekker i skorpen etter å ha overført den rullede deigen til kakepannen, men jeg hadde ikke noe problem å fikse dem på å trykke på sprekker sammen og bruke overflødig deig kuttet av kantene for å fylle ut tynne områder.

For å være sikker på at det ikke ble dannet bobler i skorpen under bakken, stakk jeg hull i hele skorpen ved hjelp av en gaffels tann. Skorpen blir gjort etter baking i 10 minutter eller når kantene begynner å brune.

Jeg ønsket å kle opp kaken med ristet kokos sprinklet på pisket krem ​​topping så jeg ristet ca 1/2 kopp usøtet stekt kokos i ovnen. Kokos kan brennes lett, så jeg holdt øye med det og tok det ut av ovnen da det bare begynte å brune.

Jeg brukte min banan pudding oppskrift som en base for å lage kokosnøtt vanilje fylling. I stedet for å smake puddinget med et kokosnøttekstrakt, erstattet jeg den tunge krem ​​og vann med full fett hermetisert kokosmælk. Jeg brukte også en granulær søtningsmiddelblanding i stedet for å lage min egen blanding av stevia og erytritol.

Når kokospudding er satt, blandes den med myknet kremost og pisket krem, noe som resulterer i en rikere og kremere fylling. Bare fyllingen selv fyller nesten helt panneskorpen, men det er greit. Jo mer jo bedre, ikke sant?

Kaken er toppet med søtet pisket krem ​​som har blitt stabilisert med gelatin. Du trenger ikke å glatte det ut ganske, fordi ristet kokos blir sprinklet på toppen av kremet.

Dette er en lastet kake, slik at det lett kan tjene 12-16 personer ved å holde skivene tynne. Hvis du er som meg, og liker å spise kake til frokost, vil du kanskje ha et større stykke som resulterer i 12 porsjoner. Hei, hvorfor ikke spise denne yummy kaken til frokost? Den er fylt med sunn kokos og full av fett.

Jeg likte denne sukkerfrie kokoskremtausen så mye at jeg er klar til å utvikle en lavkarbid-banankremtakt laget på en lignende måte. Selv om bananene er høye i sukker og karbohydrater, kan jeg kanskje komme seg unna med bare en banan skåret gjennom kaken og fortsatt holde karbohydrater lavt.

Hvis du ender opp med å prøve denne low carb tårte oppskriften, vil jeg gjerne vite hvordan det viste seg for deg. Det er en oppskrift at du vil gjøre mer enn én gang og dele med venner og familie.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: