Sugar Free Cranberry Sauce With Blueberries - Low Carb

Sugar Free Cranberry Sauce With Blueberries – Low Carb

Ikke en stor fan av tranebærsaus? Prøv en sukkerfri tranebærsaus med blåbær. Det er et velsmakende lavkarbo alternativ for feriemål.

Vi serverte en low carb blåbær tranebær saus med vår Thanksgiving kalkun middag i år. Det var et utmerket lavt karbohydrat alternativ for de som stakk til sunnere dietter i løpet av ferien.

Blåbærene tilsatt søtthet til tærte tranebærene som reduserte mengden søtningsmiddel. Jeg brukte Pyure All Purpose i denne sausen, som har en søthet omtrent dobbelt så mye som sukker. Jeg har nylig brukt dette nye organiske søtningsmidlet.

Min lokale Walmart Supercenter bærer Pyure for mindre enn $ 7 en pose. Dette er et røverkjøp i forhold til mange av de andre lavkarbohydrater. Jeg liker også at den er sertifisert økologisk og erytritol er GMO-fri.

Vår ferie måltid var veldig enkelt som jeg ønsket å holde leftovers til et minimum. Jeg likte den sukkerfrie tranebærsausen med blåbær langs siden den tradisjonelle kalkun og lavkarbonblomstret blomkål.

Min sønn skjønte ikke at han ved et uhell tok litt av blomkål istedenfor potetmos. Han tok en bit og la merke til at tekstur var litt av. Da jeg fortalte ham at det var blomkål, var han sjokkert, men fortsatte å spise dem.

Etter å ha tatt og spiste noen vanlige potetmos, fortalte sønnen min at blomkål smakte bedre. Ikke dårlig kommer fra en vanlig høy carb eater.

Min sønn har vært borte på college og maten på måltidet planen er ganske forferdelig så alt er en forbedring for ham. Den sukkerfrie tranebærsausen med blåbær en lav karbon faux potetmos var en godbit for ham.

Hvis du vil prøve en annen flott, lavt karbon tranebærsaus, sjekk ut tranebærrelisen på Low Carb Maven. Det er en flott oppskrift som legger til i smaken av appelsin, ingefær og nellik.

Som mange av de vanlige bloggleserne kan ha lagt merke til, har denne nettsiden blitt oppdatert med et nytt nytt tema. Jeg har langsomt forberedt meg på dette redesignet siden jeg returnerte til blogging.

Det har vært litt tid siden jeg har jobbet på baksiden av kodingen av dette nettstedet. Det tok litt tid å undersøke hva jeg trengte å gjøre. Det har vært grovt de siste halvannet år siden jeg har også gjort lange timer på min vanlige jobb.

I mellom 72 timers arbeidsuke og å ta vare på en pjokk klarte jeg å klemme på en stund for bloggen. Noen av informasjonene for overhaling av en WordPress-blogg var vanskelig å finne. Jeg kan legge til en del til denne bloggen for andre bloggere som enten ser for å starte en blogg eller ønsker å gjøre et redesign.

Nå som den store nettoppdateringen er fullført og arbeidstiden min er tilbake til normal, håper jeg å ha mer tid til lave karbonoppskrifter og legge inn nytt innhold på bloggen. Høytiden er her, og jeg er ivrig etter å prøve noen nye sukkerfrie godbiter. Jeg har en slik tilbakemelding på oppskrifter for å prøve at det blir tøft å bestemme hvilke som skal prøve først.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: