Sugar Free Peppermint Patties Candies - Easy Keto

Sugar Free Peppermint Patties Candies – Easy Keto

Ingen tid til å lage deilig, lavt hjemmelaget, lav karbo candy? Tenk igjen. Disse fantastiske helt naturlige sukkerfrie peppermyntepatties kan gjøres raskt og enkelt.

Det er ikke noe bedre enn en søt peppermynte patty candy etter middagen. Selv om de ser ut som noe som kan være vanskelig å gjøre hjemme, er de ikke.

Jeg hadde lyst til å lage hjemmelaget sukkerfri peppermyntepatties en stund. Men jeg følte at det var for involvert, og jeg ville ikke ha tid til å gjøre det. Gutt var jeg hadde galt!

Påfyllingen av disse lavkarbonkonsentrasjonene er en blanding av kokosnøttolje, erytritol eller pulverisert Swerve, stevia, vaniljeekstrakt, peppermyntesmak eller ekstrakt og tung krem. Jeg fant at oppvarming av kokosoljen gjorde det mye lettere å jobbe med.

Men hvis du bor i et varmere klima enn New England på denne tiden av året, trenger du kanskje ikke å myke oljen. Fordi det er så kaldt her, har kokosolje en tendens til å være solid ved romtemperatur.

For å lage jevnt mellomstore sukkerfrie peppermyntepatties brukte jeg en cookie scoop til å plukke fyllpastaen på et non-stick ark. Da flatt jeg hver haug ved å gå over toppen av hver haug med en kniv.

Jeg prøvde også å bruke baksiden av scooperen i stedet for kniven for å tynne ut hver høyde av pasta. Det fungerte like godt uten å skitne en annen kjøkkenredskap.

Etter hver haug ble spredt ut i en fin flat sirkel, ble hele pannen plassert i fryseren. Det tar bare noen minutter å herdes. Jeg tok dem ut etter ca 15 minutter.

Du vil ha din sjokolade klar til å gå på dette tidspunktet. Du kan bruke din favoritt low carb sjokolade eller lage en hjemmelaget sjokolade oppskrift. Personlig foretrekker jeg å lage min egen.

For å få din sjokolade smeltet til den perfekte temperaturen, er det nyttig å bruke en sjokolademelter. Jeg finner det mye enklere enn en dobbel kjele.

Etter fjerning av sukkerfrie peppermyntepatties frosne sentre fra fryseren, vil du jobbe raskt. Hver må dyppes i smeltet sjokolade. For et tykkere sjokoladebelegg kan du doble.

Da jeg var ferdig med å dyppe hver frossen patty i sjokolade og plassere dem på et ark for å kjøle seg, hadde jeg litt sjokolade igjen. Siden jeg har noen små sjokolade godteri molds, jeg strømmet leftover sjokolade inn i dem og gjorde noen søte små sukkerfrie sjokolade.

Datteren min spiste alle de sjokolade og spurte at jeg lager mer neste gang. Så kast inn litt ekstra lavkarboksjokolade i potten. Du vil bli glad du gjorde!

Og ikke glem det er også sjokoladehelsemessige fordeler! Så det er flott å ha noen ekstra biter av det stashed away.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: