Trykkkokeren eller Crock Pot Kyllingbagsuppe Oppskrift

Trykkkokeren eller Crock Pot Kyllingbagsuppe Oppskrift

Dette Crock Pot eller trykkkokeren kyllingkale suppe oppskrift er sunn og hjertelig. Det er lavt karbon, keto, meierifritt, AIP paleo og Whole30 vennlig.

I helgen kom jeg ned med mild forkjølelse og lette etter en oppskrift på litt trøstende lavkarbo kyllingsuppe. Jeg fant en oppskrift på en som inkluderte Kale på AIP Lifestyle og endret den litt.

Av en eller annen grunn kom min suppe ikke ut kremaktig som den opprinnelige oppskriften da jeg først gjorde den i Crock Pot. Men det var fortsatt veldig velsmakende og trøstet meg kaldt.

For å holde karbohydrater til et minimum, brukte jeg ikke den totale mengden løk. Det kan være hvorfor min suppe var ikke så kremaktig som den opprinnelige kyllingekalsuppe.

Jeg la kun 1/3 kopp i stedet for en full kopp løk. Løk, olivenolje og kylling bouillon ble blandet sammen i min NutriBullet.

Den resulterende blandingen lignet krem. Så, jeg forventet suppen å komme ut ser kremaktig. Men det ble ikke slik. Men på min andre prøve i trykkkokeren kom suppen ut med en hvit kremaktig base og jeg brukte mer løk.

Infusjon av løk, olivenolje og kjøttkraft sammen i NutriBullet virket tykkere kyllingekalsuppe i sakte komfyren. Det var definitivt tykkere enn det ville vært hvis disse ingrediensene ble tilsatt separat.

Jeg legger inn mer løk neste gang for å se om det gjør en forskjell. Selv om suppen ikke var kremaktig, var det absolutt deilig.

Babybjørnbladene tok litt av over tregkokeren da jeg la dem til. Men jeg visste at de ville vilje under matlaging og redusere ned.

Jeg brukte en hel 5 unse pakke fordi etiketten uttalt at den inneholdt to porsjoner som syntes å være riktig beløp. Den tilsatte sitronsaften i kyllingbagsuppe gir bare et snev av sitron smaken og olivenoljen gir rikelig med fett.

Selv om du kunne lage denne suppen på komfyren, ville jeg ikke måtte babysit potten. Det var mer praktisk å lage en sakte kokesuppe. Men det er også en perfekt pressekoker kylling suppe for Instant Pot også.

Jeg startet suppen om morgenen og så sett den i crock potten sakte komfyr så det ville være klart for en tidlig ettermiddags lunsj. Under tilberedningen fylte suppa huset med en nydelig aroma. Jeg visste at det var verdt ventetiden.

Denne autoimmune protokollen vennlig suppe er definitivt noe jeg ville gjøre igjen!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: