Zucchiniost - Meierifri, AIP, Paleo, Lav Carb

Zucchiniost – Meierifri, AIP, Paleo, Lav Carb

Dairy-free courgette ost er et flott soya-fritt og nøtterfritt alternativ til ost. Det er perfekt for de som sliter med det strenge AIP Paleo dietten.

Jeg innrømmer at siden jeg flyttet til et meierifritt AIP paleo diett, har jeg virkelig savnet osten min. Og siden de fleste ostalternativer inneholder soya eller nøtter, er de ikke et alternativ.

Søker etter en meierifri ost for å dempe mine ønsker, jeg snublet over en oppskrift som er i samsvar med den autoimmune protokollen dietten. Og det er laget med enkle ingredienser som er lette å finne.

Jeg snakker om courgetteost som er sannsynligvis en av de få ostsubstitutene du kan ha på AIP-planen. Det er en oppskrift som egentlig er en kucchini gelatin. Du kan se den opprinnelige oppskriften her på Gutsy By Nature.

Det kan høres litt rart ut for å lage en ost av courgette. Men når du tenker på det, har kucus liten smak eller farge, så det gir en god vegetabilsk base for ost.

Hovedproteinet i melk, kasein, har vist seg å utløse betennelse i kroppen. Derfor anbefales det for folk som meg med autoimmun sykdom å eliminere fra deres diett.

De fleste oppskrifter jeg har sett for meierifri ost, bruker nøtter. Men, nøtter og frø elimineres på AIP-planen. Heldigvis er kucchini-ost fri for nøtter!

Jeg planlegger å holde fast med AIP-dietten i minst en måned for å roe ned immunforsvaret mitt. Etter at den første fasen, håper jeg å gi noen av disse mutterbaserte oster et forsøk.

På grunn av mine autoimmune forhold har jeg besluttet å eliminere meieri. Min plan er å holde fast med et lite carb paleo diett. Meieri har vært det eneste som holder meg helt paleo.

Jeg har også eliminert alle søtningsmidler i en måned mens du gjør AIP-elimineringsplanen. Bortsett fra spesielle anledninger bruker jeg likevel konsentrert munkfrukt og stevia uansett. Begge disse er akseptable for paleo.

Hvis du ikke er på en streng eliminering diett, kan kucus ost ikke være for deg. For å være ærlig, er det bare gelatinekvadrer laget av pureed squash. Så, du kan bruke noen lignende grønnsakspuré.

Det har vært nesten et år siden jeg hadde resultater som viste høy immunaktivitet basert på en spytt-neurotransmittertest. Alle mine nevrotransmitternivåer ble forhøyet med serotonin, histamin og dopamin i full skala.

Om noen måneder vil jeg gjerne ta nevrotransmittortesten igjen for å se om nivåene mine har blitt bedre. Jeg viste en sterk reaksjon på eggehvite, og jeg ga dem ikke helt opp til nylig. Å spise egg gjorde sannsynligvis min tilstand verre.

Autoimmune sykdommer er på vei oppover. De vanligste forholdene er skjoldbruskkjertel relatert. Jeg skulle ønske jeg hadde visst om hvordan å reversere Graves sykdom før jeg hadde skjoldbruskkjertelen min.

Selv om miljøfaktorer og genetikk spiller en rolle, synes den største rollen for utløsende sykdom å være diett. Derfor gikk jeg med lav karb og glutenfri.

Dessverre må jeg si farvel til meieri også. Siden ost er krem ​​er slike populære lavkarbo-ingredienser, vil jeg sannsynligvis fortsette å tilby oppskrifter med dem. Jeg vil bare ikke spise disse rettene.

Hvis du har startet en AIP-elimineringsplan og trenger litt godbit, sjekk ut mine brystfettbomber. De er helt kompatible med autoimmune protokollen hvis du forlater stevia.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: